kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 September 2013

USM Pos Ke Rumah Buku Teks PJJ Tahun 2




Buku Teks Tahun 2, Buku Teks pjj usm, modul pjj usm, Buku nota pjj usm, blog pelajar pjj usm, pjj usm, sidang video pjj usm,


Setelah lama menunggu akhirnya Buku Teks Tahun 2 PJJ USM tiba jua. alhamdulillah. sebelum tu jaa cuak juga bila ramai dah kekawan lain dah dapat. sume pakat tayang di FB. sungguh aii jeles okey. sbb jaa ngan member ofis belum dapat waktu tuh. rupanya pihak USM hantar secara berperingkat. ramai sgt student, maybe tak sempat USM nak pos sekaligus kot. FYI, hari ni jaa dah mula start kelas pertama bagi tahun dua (kelas sidang video). lama dah tak ke kelas setelah habis Final Exam untuk first year hari tu.



p/s : bila ada kelas, jaa keje half day jer. seronok okeyyy! lol lol


8 comments:

  1. selamat maju jaya untuk semester baru ini jaa.. :D

    ReplyDelete
  2. syoknya USM post buku ke rumah.
    kan bagus kalau UPSI pon macam tu. huhu.

    ReplyDelete
  3. semuga berjaya dengan cemerlang yer

    ReplyDelete
  4. Happy study Jaa.... Amacam result first sem? Ok tak..hi hi saja nak nyibuk

    ReplyDelete
  5. wah kak...selamat study!semoga berjaya di dunia & akhirat...lama nana tak jenguk akak,huhu...

    ReplyDelete
  6. buku dah sampai, lepas ni kena study la yea ja.. :)

    ReplyDelete
  7. kelas cikna lambat lagi.. tapi lab banyak lah.. huuuu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...