Pages




25 September 2013

Video Isteri Matyo Bergaduh Beserta Parody



video bini matyo bergaduh, Video Isteri Matyo Bergaduh, matyo dayus, bini matyo bodoh, saya bukan bodoh, matyo, isteri matyo

'' Saya Bukan Bodoh....Saya Bukan Bodoh ''
'' Saya Bukan Bodoh....Saya Bukan Bodoh ''

'' Eh, Pakcik Ni Bodoh Kan? Pakcik Ni Bongok laa ''




Video Isteri Matyo Bergaduh dengan Pak Guard
tersebar meluas sekarang, niat hati Bini Matyo nak sebarkan video ni
untuk beritahu kpd umum tentang cara pakcik ni melayan dia,
kononnya pakcik tu ''kurang ajar atau kasar''
tapi akhirnya memalukan diri sendiri. adoii laa kesiannn!!




ini pula video luahan hati pak guard tu berkenaan 
kejadian gaduh dengan isteri matyo
kesian matyo, bertimpa-timpa masalah menimpa dia lately nih..




hahhh, yang ni pulak video parody yang dah keluar di you tube!!
cepat sungguh mereka ''reka'' video parody nih
kreatif tak bertempat..... hahahhaa..... (gelak jahat)
baideway, jom layannnnn..... lawakkkk memang lawakkkk!!



p/s : jadikan kes ini sebagai pengajaran, jgn hina orang sesuka hati.


19 comments:

  1. Sian tgk pkcik guard ni kna marah...huhuhu....smpai ati wat kt org tua cmtu....

    ReplyDelete
  2. Itulah or kata berfikir sebelum bertindak. Bila dah jadi macam ini tak boleh nak tarik balik dah...

    ReplyDelete
  3. suka benor wife mat yo nie cr publisiti murahan...huhu

    ReplyDelete
  4. iskkkkk kenapa la wat perangai gitu....

    ReplyDelete
  5. hahaha
    padan muka..
    kalau hati tu busuk... memang busuk juga..
    nk buka aib orang aib sendiri yg terbuka...
    rasa hebat sgt kot.. menghina orang.. diri sendiri tu dayus n bodoh..
    x boley tgok vedio ni geramm

    ReplyDelete
  6. haish...last2 skali abis suma org tau..jd pemes sat

    ReplyDelete
  7. kesian tengok pakcik tu, boleh nampak sedihnya dia dr mata.. hmm yang parody tu mmg tak bleh blah..lawak la..haha

    ReplyDelete
  8. hina pakcik guard tu mcm tu sekali...

    ReplyDelete
  9. kesian plak kat semua yg terlibat...aib yg dapat...mg Allah ampunkan kita semua

    ReplyDelete
  10. Sekarang semua orang tau sapa yg bodoh kan

    ReplyDelete
  11. sedih tgk pak cik nih,bley isteri mat yo wat gitu..pak cik tu wat keja dia je,..alahaii

    ReplyDelete
  12. siap ada parodi yg tak menahan tu....hehehe

    ReplyDelete
  13. Macam2 la... buat malu diri sendiri je...

    ReplyDelete
  14. ada 3 perasaan tgk tiga3 video ni...mula sekali sakit ati yg amat sgt...pastu ssedih tgk pakcik tu dan last video mmg gelihati teramat..mmg jahat la mulut pompuan tu kan jaa..

    ReplyDelete
  15. ye, sifat hormat tu tolonglah tanam dalam diri masing2...

    ReplyDelete
  16. hahaha lawak gila yg parodynya tu... heheheheh....

    ReplyDelete
  17. padan dengan muka dia.. pak cik tu yg glemer.. siap dapat award lagi.. huhuhu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aqiqah