kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 October 2013

Aiskrim Magnum Almond



ais krim magnum, aiskrim magnum, aiskrim magnum paling sedap, aiskrim magnum yang sedap, perisa aiskrim yang sedap, aiskrim sedap magnum,


ais krim magnum, aiskrim magnum, aiskrim magnum paling sedap, aiskrim magnum yang sedap, perisa aiskrim yang sedap, aiskrim sedap magnum,


ais krim magnum, aiskrim magnum, aiskrim magnum paling sedap, aiskrim magnum yang sedap, perisa aiskrim yang sedap, aiskrim sedap magnum,


ais krim magnum, aiskrim magnum, aiskrim magnum paling sedap, aiskrim magnum yang sedap, perisa aiskrim yang sedap, aiskrim sedap magnum,


Petang kelmarin masa beboring kat office, ofismate jaa ajak pergi ke Seven-E. dia mengidam Aiskrim Magnum katanya. jaa pun apalagi, tumpang order sekaki. ermmm.... sedappp weiii, krup krap krup krap bunyi kepingan coklat tu bila kita geget. lemak berkrim. memang mavlosss. makan sejuk-sejuk dlm econ pulak. rasa krem jap mulut. wehihi. so, kali ni jaa nak kasi korang lak yang terliur.... jom beli Aiskrim Magnum sekarang jommmmm.....



9 comments:

  1. hamboiii....
    nur suka connetto. :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya. lama dah tak makan aiskrim ni :)

    ReplyDelete
  3. Okje kurang suka makan aiskrim..... anak sukalah... hehe
    Tp pernah try makan magnum ni.... rasanya manis sangatlah...

    ReplyDelete
  4. sedapnya.. suka makan semua aiskrim.. tak kira jenama apa, asalkan halal..

    ReplyDelete
  5. WAAA .. WAAA .. MINTAK SIKIT AKAK .. DEQ SUKE DEQ SUKE

    ReplyDelete
  6. hamboii-hamboi..bahgianya dpt mkn aiskrim...hihi

    ReplyDelete
  7. tggl 1 je yg blom rs...yg ada strawberi tu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...