kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 October 2013

Beli Kasut Zalora Melalui Cash On Delivery



Shopping di Zalora sekali lagi. hikhik. kali ni beli kasut futsal en.suami pulak. kebetulan jaa dapat Voucher Zalora bernilai RM50. makanya jaa hadiahkan untuk en.suami. jaa beri dia pilihan. pilih lah nak beli apa pun, asalkan dalam lingkungan bajet yang aku mampu untuk topupkan belen rege barangan tuh. hahaha...

kasut zalora, produk zalora, review zalora, shopping zalora, beli kasut zalora, order zalora tak sampai, zalora, zalora penipu, zalora.com.my,

Makanya en.suami pilih kasut futsal berharga RM89.90. jaa pun mula letak dalam wishlist akaun Zalora. tak sampai 4 hari Zalora email kat jaa yang kasut tu ada diskaun. kasut tu after less is RM75.00. hip hip horrey, itulah taktik yang jaa gunakan untuk beli kasut ngn zalora, takleh tergesa-gesa. sebab Zalora alwez buat promo. so, kena sabar dan kena alert! yang penting masukkan ke wishlist dulu!

Kasut tu pun dah selamat sampai ke rumah kami. biarpun sebelum ni jaa penah post entry mengenai Barang Zalora Tak Sampai, tapi kami tak serik. bagi kami itu cuma masalah teknikal. kita sebagai pembeli ni kena bijak. kalau ada masalah, terus call pada Zalora bertanyakan status barangan tu. selagi tak dapat selagi tu jaa call untuk nak puaskan hati.

kasut zalora, produk zalora, review zalora, shopping zalora, beli kasut zalora, order zalora tak sampai, zalora, zalora penipu, zalora.com.my,

Kali ni jaa nak kongsi cerita ngan korang yang jaa beli kasut Zalora ni guna Cash On Delivery (COD) tau. dimana kita tak perlu membuat pembayaran guna kad kredit or online banking pun semasa buat order tuh. kita just perlu bayar harga barangan setelah GDEX hantar barang tu kat kita. ohh mudah giler okey.

kasut zalora, produk zalora, review zalora, shopping zalora, beli kasut zalora, order zalora tak sampai, zalora, zalora penipu, zalora.com.my,

So, korang yang masih risau nak shopping ngan Zalora tu, jangan nervous lagi. order jer barang yang korang suka dan sila guna perkhidmatan COD ni. senang dan selamat. kalau barang tak sampai pun, takde ler rasa rugi kan. sebab duit belum bayar lagi. (^_^)

kasut zalora, produk zalora, review zalora, shopping zalora, beli kasut zalora, order zalora tak sampai, zalora, zalora penipu, zalora.com.my,

Kasut futsal merah brand Admiral ni sangat puas hati. itu kata en.suami jaa lah. jaa pulak tak reti bab kasut lelaki nih. bak kata pepatah, hanya jauhari yang kenal manikan. wehihi. best shopping zalora ni, sebabnya... if kasut yang kita order tu saiz nya kecik atau besar, kita tak perlu gelabah gak, sebab kita boleh return semula. ZALORA dah sesiap beri borang untuk lengkapkan untuk urusan pemulangan barang. so korang apa tunggu lagi, jangan ragu-ragu untuk shopping dengan ZALORA, pastinya selamat. 



19 comments:

  1. saya pun baru beli dari zalora..cepat dan pantas

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum..slmt pg jaa murah jgk kasut kat zalora lpas diskaun eh..leh la try2 bli nnti ni :)

    ReplyDelete
  3. cik nor dapt free voucher gak..cik nor ambik jubah..:)

    ReplyDelete
  4. akak belum pernah beli guna Zalora lagi.....

    ReplyDelete
  5. sue teringin nak beli kat zalora...tp hati masih rasa was2..entah..kikiki..kalo dah macam ni..insyallah...cuba la nnt

    ReplyDelete
  6. owh... boleh COD juga ea.. bgus nih... tapi tak pernh lagi beli dgn zalora ni..

    ReplyDelete
  7. tak pernah beli kat zalora ni...senangkan tak yah guna kad kredit...sampai terus bayor jerkan...

    ReplyDelete
  8. cantik kasut tu kak:)

    nana baru 1st time beli dgn Zalora:) guna vocer rm50..mmg untung sangat..heee...plus servis dia pun tip top^-^

    ReplyDelete
  9. whoa, merah menyala tu. mesti bangga :D

    ReplyDelete
  10. cantik kasutnya...
    merah hitam. :)

    ReplyDelete
  11. teringin jugak nak shopping kat zalora ni tapi takut barang tak sama mcm dlm gambar. kalau masa gdex anta barang tu kita takde kat rumah camane jaa??

    ReplyDelete
  12. Akak belum penah beli kat Zalora lagi, tgk Jaa beli ni macam ok je

    ReplyDelete
  13. Sangat berbaloi la jaa beli dgn voucher tue.. dpt jimat byk.. farah selalu jugak dok cuci mata kat Zalora tue.. tak tak beli pun..hehehe

    ReplyDelete
  14. Jrg usha kt zalora ni..,tp selalu menebeng kt groupon hehehe

    ReplyDelete
  15. bestnya jaa selalu dapat voucher.. nak jugak.. kekeke..

    ReplyDelete
  16. ya itu yg bestnya.
    ciksu adapengalaman tu.order salah size.return dpt yg lagi cun.hihi

    ReplyDelete
  17. dah byk kali jugak eh jaa beli on9 ni..deqla lom penah lagi..deqla ni ssh skit kalo beli 0n9.. sbb saiz deqla ni x meyakinkan la jaa.. huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...