kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 October 2013

Happy 25th Besday Jaakechik




What day is today? Today is Monday Tuesday!

What date is today? Today is 1st Oct 2013.

Do you know, today is 25th Besday for Jaakechik, LOL!!!

soooo, give me some present please..pleasee..pleaseee..hihihi...


 




Meriahnyaaaaa Wall FB aku hari ni dengan Ucapan Besday dan Doa dari kekawan..... tqvm tqvm tqvm pada semua yang wishes... Aku sayang korang ketat-ketat, rapat-rapat... (^_^) semoga Allah merahmati dan memberkati hidup korang juga... amin ya rabbal alamin.... - www.jaakechik.com


p/s : Last year celebrated di SR, tahun ini dimana pulakkkkkk???


21 comments:

  1. Slmt arjd jaa..klu dpt adiah tu,pos sini sikit eh...ngee :D

    ReplyDelete
  2. Senarai peserta 'Segmen Komen Berpantun By Shakira' dah keluar!
    Jom tengok siapa yang sudi berpantun tu. Biar mood pagi ni berseni dan berbunga-bunga sikit :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-komen-berpantun.html

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir Jaa... la.. bru 25, ingat kn jaa lagi tua..dr sy... hehe

    ReplyDelete
  4. HAPPY BIRTHDAY JAA...
    semoga murah rezeki selalu dan dilanjutkan usia...

    p/s sm birthday dgn ank menakan sy tp dia muda drpd jaa 20 thn ;-)

    ReplyDelete
  5. hepi bestday jaa..semoga panjang umur n murah rezeki sokmo..aamiin...sama bulan bestday cuma cik nor 5hb..:)

    ReplyDelete
  6. hepi besday...wahh sama tarikh dgn en.tunang sy r..sy 16hb nie...sebaya upernya kiter nie kan...keh3..

    ReplyDelete
  7. tahniah jaa...
    Selamat hari lahir... semoga berjaya dunia akhirat...

    ReplyDelete
  8. happy birthday jaa...moga panjang umur murah rezeki n ceria selalu yer,,,

    ReplyDelete
  9. Moga hidup Jaa di penuhi dengan Rahmat ALLAH..aminn

    Happy Bdayyyyy!!!

    ReplyDelete
  10. happy besday jaa..sama besday ngan anak akak..Esok besday akak lak..

    ReplyDelete
  11. HBB jaa..sori lambat wish..ni baru sempat bw..huhuh

    ReplyDelete
  12. eh tadi dah wish.. wish lagi sekali lah.. haha..

    happy belated birthday Jaa..

    ReplyDelete
  13. happy belated birthday cik Jaa comel

    ReplyDelete
  14. happy belated bday jaa.sorry lambat wish..hehe

    ReplyDelete
  15. Happy belated birthday jaa... semoga sentiasa bahagia di samping org yang tersayang.

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir jaa..
    muda dari ciksu ghopenya ye :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...