kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 October 2013

Salam Aidiladha 1434H





Salam aidiladha buat seluruh umat islam. jaa mohon ampun dan maaf buat semua yang mengenali jaakechik. andai ada terkasar bicara, tersilap bicara selama ni... selamat bergembira bersama family tersayang. jaa pun cuti selama 4 hari ni. syokkkk oooo raya kat kelate ni. hari-hari kenduri daging. 

Pada yang ada darah tinggi tu, makan daging beringat sikit tau. jangan tamak sangat makan. especially bahgian organ dalaman lembu. kang tak pepasal masuk wad nanti. makan berpada-pada sudaaa.... ngeeee!!


p/s : jemput datang rumah MIL jaa pada raya ke-4 yer. nak alamat PM di FB. 

17 comments:

  1. Jaa..Selamat Hari Raya..Arwah Gee pun ucap selamat hariraya gak!! hehehehe

    ReplyDelete
  2. salam aidiladha buat kak jaa dan family.. :)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya kak jaa, teringin nk raya kt sana. meriah eh

    ReplyDelete
  4. salam aidiladha...seronok beraya di Kelantan yea.......

    ReplyDelete
  5. Salam Aidil Adha..
    betul tu, berpada2 bila mkn daging takut darah naik...hehe..

    ReplyDelete
  6. salam aidiladha kak jaa and family....

    ReplyDelete
  7. Seronoknya kenduri daging. Nak amik address pun, x balik kg. Selamat aidil adha

    ReplyDelete
  8. wahh beznya raya jaa..hehe
    p/s:jaa ayu nak tanya amik tempah edit blog lagi tak?

    ReplyDelete
  9. kat kelate sentiasa meriah kalo raya haji kannn..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...