kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 October 2013

Ukir Nama Pada Rantai Gelang Cincin : Murah




Kawan-kawan jom Ukir Nama Pada Rantai Gelang dan Cincin. tak perlu ke kedai emas. boleh tempah secara online jer di Asia Silver Shop. Asia Silver Shop menawarkan khidmat Ukir Nama Pada Rantai Gelang dan Cincin yang sangat cantik. prosesnya pun cepat dalam masa 10 hari jer.


Ukir Nama Pada Rantai Gelang Cincin, kos ukir nama pada rantai, harga ukir nama pada rantai, ukir nama pada cincin, rantai ukir nama sendiri, entry promote, iklan berbayar,


Pelbagai design ukiran nama yang Asia Silver Shop ni telah buat. sangat cantik untuk dipakai oleh anak-anak perempuan. kita yang mak-mak ni pun boleh. sesuai jugak. jaa pun terasa nak order jugak 1 ni. jaa nak letak huruf  J.A.A  hrmmm mesti kiut sebab 3 huruf jer... kan?


Ukir Nama Pada Rantai Gelang Cincin, kos ukir nama pada rantai, harga ukir nama pada rantai, ukir nama pada cincin, rantai ukir nama sendiri, entry promote, iklan berbayar,


Asia Silver Shop ni milik rakan baik jaa ni. memang jaa kenal sangat Pn.Nor ni. kalo korang nak order memang dijamin selamat. jangan risau, kedai online ni boleh dipercayai yer kawan-kawan. owner dia pun baik hati dan sangatttt mesra pelanggan.



 Ukir Nama Pada Rantai Gelang Cincin, kos ukir nama pada rantai, harga ukir nama pada rantai, ukir nama pada cincin, rantai ukir nama sendiri, entry promote, iklan berbayar,


Ukir Nama Pada Rantai Gelang Cincin, kos ukir nama pada rantai, harga ukir nama pada rantai, ukir nama pada cincin, rantai ukir nama sendiri, entry promote, iklan berbayar,


Jom lah tempah sekarang! Asia  Silver Shop bukan tawarkan khidmat ukir nama pada rantai gelang dan cincin aje, malah untuk loket dan earring pun bolehhhhh... cakap jer nak pattern @ design apa. dia akan buatkan. customer is always right, kan?





Harganya akan ditentukan mengikut berapa abjad/huruf yang kita mahukan. kalau korang rasa berminat nak beli atau tempah, sila ke Fanpage : Asia Silver Shop yer. calling-calling cuba tanyakan harga dulu. boleh juga PM ataupun Wassap. kalau nak beli, sila beritahu anda adalah ''Pembaca Blog Jaakechik'', nanti akan diberi sedikit DISKAUN....!!




Nama Kedai : Asia Silver Shop
Call/SMS/Whatsapp : 016-9403330 ( Pn.Nor)



29 comments:

  1. menarik!
    smpai bila promo diskaun ni hehehe

    ReplyDelete
  2. Siapakah pemenang dalam berpantun?

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pemenang-segmen-berpantun-by-shakira.html

    ReplyDelete
  3. comeynya.. dah lama cari rantai silver yg boleh ukir nama.. nak usha jugakkk..

    ReplyDelete


  4. @Nurzakiah Hanum

    memang cute sangat! jom order jom

    @Cheida_Mymee

    promosi ni sentiasa ada. sila ke fanpages ini yer : https://www.facebook.com/asiasilvershop


    @Chic Na

    jom lah order satu cikna, boleh pakai wat raya nanti. owner dia ore kelate jugak. :)

    ReplyDelete
  5. menarik jugak ni, rasa macam berkenan pulok

    ReplyDelete
  6. Cantik ls jaa...nanti kala nak buat boleh la wat kst sini...

    ReplyDelete
  7. menarik,nak usha2 jap la fb pn nor...

    ReplyDelete
  8. cantik.nanti boleh try jenguk2 kat snaa.mana tahu ada yg berkenan kan :)

    ReplyDelete
  9. Ohhh bagus jugak info ni kpd mereka yg berminat tu Jaa...
    Okje apa yg adalah Jaa...jecualilah duit terlebih nanti...hehe
    Tapi jauhhhh sangatlah pulak hehe

    ReplyDelete
  10. cantik cantik, boleh tempah sedondon gitu ye?

    ReplyDelete
  11. Nak 2 rantai. Bape harga?

    ReplyDelete
  12. hanis :

    sila inbox order anda ke :

    https://www.facebook.com/asiasilvershop

    Call/SMS/Whatsapp : 014-7169570 (Pn.Nor)

    ReplyDelete
  13. Di mana terletak kedai asia silver shop ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di Kota Bharu Kelantan.

      Kalau berminat, order je secara online ya.

      https://www.facebook.com/asiasilvershop

      Call/SMS/Whatsapp : 014-7169570 (Pn.Nor)

      Delete
  14. rantai silver ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rantai / Loket / Subang pon ada.

      Call/SMS/Whatsapp : 014-7169570 (Pn.Nor)

      Delete
  15. silver je ke ? stainless steel ada tak awak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebarang pertanyaan sila,

      Call/SMS/Whatsapp : 014-7169570 (Pn.Nor)

      Delete
  16. Replies
    1. Jika berminat :

      Call/SMS/Whatsapp : 014-7169570 (Pn.Nor)

      Delete
  17. Replies
    1. Jika berminat :

      Call/SMS/Whatsapp : 014-7169570 (Pn.Nor)

      Delete
  18. kiutnyer ukir nama kat rantai gelang cincin gituuuu., ;p

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...