kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 November 2013

BORINGGG...





Salam dears... Jaa minggu ni mood kelaauuttt! 

Malas nau nak menebeng, nak menaip kat blog nih. even gambar banyok, mood nak mengarang tu tak berapa nak ado...

Plus lagi minggu ni minggu fokusssss for assignment. muehehe. alasan! bab nak mengelat sokmo ada alasan. kunun wat assignment. kah3.

Kau hadoo?

Kerja, kerja, kerja. boring oiii.... dah la skang ni musim hujan. alwez sejukkk! alangkah bestnya kalau dapat pi holidayyyyy.... hahahaha... 

Entry 2 dalam 1 ni. hope my en.suami baca nanti.. kekeke...

Takde apa nak membebel lagi dah. nanti mood dah mari, jaa update kembali yer. berderet ler muncul nanti tu.... tunggguuuuuu sajo lorrr....


p/s : meh layan nescafe panas dulu se-round....!!


9 comments:

  1. kite minum dulu..hihi.. tp deqla kureng la minum nescafe..

    ReplyDelete
  2. sama jea perasaan kita skrang.alangkah best dapat holiday kan.dgn harapan en hubby baca..haha

    ReplyDelete
  3. akak dah laam tak layan nescafe
    sekali sekala sedap juga kan :)

    ReplyDelete
  4. err..menebeng tu ape sebenarnya..?
    hehehe

    ReplyDelete
  5. holiday kat sungai golok lah ada swimming pool besar hahahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...