kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 November 2013

CPUV ke-12 : Thor 2 GSC Partnership



cpuv nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, BE/CPUV nuffnang, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, buat duit dengan nuffnang, earning nuffnang,


CPUV Nuffnang yang ke-12 berkunjung lagi di blog jaa pada 25 oct lepas (baru nak update.huhu.). alhamdulillah, semoga earningnya berjalan dengan lancar hendaknya. semoga ada lagi rezeki aku selepas ini.

28 sept lepas jaa ada cash out Nuff. tapi cek nya belum sampai lagi. maybe minggu depan sampai lah kot. dan kalau CPUV kat atas tu dah credited nanti boleh ler cash out lagi hujung bulan ni. insyaALLAH. 

Tengkiu Nuffnang kerana bantu bloggers jana duit!!

12 comments:

  1. alhamdulillah tahniah rezeki tu..sue selama blogging ni tak penah cash out sebab duit tak banyak pon kat nuffnang ni..mmm..camno la nak buat membukit ni duit

    ReplyDelete
  2. dalam sebulan dah boleh cash out..memang untung sgt. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki jaa...Farah tumpang happy untuk jaa...

    ReplyDelete
  4. tak sabaq tgg cek nuffnang dtang kan..ehe

    ReplyDelete
  5. tahniah jaa.. :)

    ramai yg ckp thor ni best...

    ReplyDelete
  6. ciksu tak cash out pon lagi.
    tahniah.teruskan menulis

    ReplyDelete
  7. murah rezeki jaa ni.. moga bertambah murah rezeki sekluarga ye..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...