kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 November 2013

CPUV ke-13 : International Autoparts



celotehku, cpuv nuffnang, BE/CPUV nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang,



Rezeki CPUV datang lagi. kali ni dari Iklan International Autoparts. Menempel lah kamu kat blog daku ni lelama sikit yer... 

Nak jugak daku merasa earnings yang bertingkek-tingkek macam orang lain.... hahahaha... update blog malas, earnings nak banyok! 

Wakkk Luuu.....

Semalam dah kata mood blogging kelauuutttt kan, so update 2-3 baris sudahhh lah hari ni.... dari non hadooo... wehihi... (^_^)


13 comments:

  1. Syoknyaaaa kalau cpuv dtg selalu. Hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah.. hujung2 thn ni mcm tak meriah sgt dh dpt.. huhu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, nanti kalau kuo ads akak klik eks :)

    ReplyDelete
  4. tiba2 rasa mcm nak update earning.. hehe terpengaruh ngan jaa la ni..

    ReplyDelete
  5. tahniah...




    kite singgah klik...

    ReplyDelete
  6. hahaha..bestnyer..kayo jaa pas ni..tahniah2x hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah jaa..murah rezeki jaa.. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kak jaa ... hihi xlama buleh cashout kito g kbmol kiki

    ReplyDelete
  9. Tahniah rezeki lagi.. farah pun dapat jugak CPUV nie.. ;p

    ReplyDelete
  10. murah sungguh rezeki ni.. asyik dpt cpuv je :-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...