kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 November 2013

CPUV ke-14 : Southville Discovery



BE/CPUV nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, cpuv nuffnang, earning iklan cpuv, cash out nuffnang, cek nuffnang, buat duit dengan nuffnang,

Rezeki CPUV dari Nuffnang kali ni datangnya dari iklan Mah Sing Southville Discovery. Terima kasih kerana sudi beriklan kat blog jaakechik.com nih.

Buat advertiser atau peniaga online yang nak beriklan di blog jaakechik, u'alls boleh refer pages ini ''Sewa Iklan'' untuk makluman harga pengiklanan mengikut saiz banner.

BE/CPUV nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, cpuv nuffnang, earning iklan cpuv, cash out nuffnang, cek nuffnang, buat duit dengan nuffnang,

Pagi 29hb November ni, jaa dah sesiap tekan cash out Nuffnang buat kali ke-3. amountnya sikit saje. lepas ler wat 2 kali bayar yuran tahunan domain dotcom ni. 

Nampak macam senang nak buat duit melalui blog. tapi susahh.... kena sabar banyak-banyak.. cash out pertama setelah setahun dua bulan pasang Nuffnang (RM50.46).

Cash out kedua, setelah 5 bulan (RM55.61). cash out ketiga ni pulak setelah 2 bulan duk kumpul earning. dapat la sebanyak (RM67.36). jadi la dari takde.

Hope coming soon dapat cash out tetiap bulan pulak!

Verangannnn...... lalala....  (^_^) (^_^)


5 comments:

  1. wah, pasni lepas sebulan dah boleh cash out la nampak gayanya kan..hehe..tahniah.. berduyun-duyun CPUV masuk..

    ReplyDelete
  2. kumpul biar banyak sikit bulan nie...tahniah JAA....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...