kelab blogger ben ashaari, KBBA,

07 November 2013

Kedai Burger Fizo Omar di KG. BUNOHAN



burger fizo omar, kedai burger fizo omar, hot burger fizo omar, hot burger fizo omar di kelantan, hot burger fizo omar di bunohan, kedai hot burger, hot burger,

Kedai Hot Burger Fizo Omar dah ada di kampung jaa (Kampung Bunohan). baru saja dibuka lebih kurang seminggu yang lepas.

Lokasi dia memang dekat giler ngan umah jaa ni haaa.... kalo naik motor, tak sempat nak buh gear 3 kot! kekeke...

Jaa snap pic ni masa duk tunggu lam kereta. segan oiii nak snap depan-depan... nanti dikatakan giler glamer nak upload dalam facebook lak... muahaha...

burger fizo omar, kedai burger fizo omar, hot burger fizo omar, hot burger fizo omar di kelantan, hot burger fizo omar di bunohan, kedai hot burger, hot burger,

Ramai duk sibuk citer pasal burger fizo ni kan, jadiknya masa balik keje lebih kurang jam 7.30 petang jaa pun singgah beli buat kali pertama Burger Fizo Omar kat sini.

Tapi kan jaa pelik masa bukak jer burger tu, kedua-dua roti burger yg hok atas tu berlubang. macam kena gigit cucuk dek something.

Puas jaa pikir, adakah tuan burger tu cucuk tangan dia...??? hope tidakkk! musykil gak jaa dok pikir. awat berlubang? takkan itu tanda trademark?

burger fizo omar, kedai burger fizo omar, hot burger fizo omar, hot burger fizo omar di kelantan, hot burger fizo omar di bunohan, kedai hot burger, hot burger,
Harga Burger Daging ni RM3.00 sebijik. rasa dia pulak okey okey saja. rasa macam burger kat tempat lain jugak.... burger special belum penah lagi jaa order. maybe next time lak! korang lak camana, dah penah makan Hot Burger Fizo Omar ni???


22 comments:

  1. Kalau akak burger cam gini panggil burger abang...ehehehe...

    Apa yg specialnya burger Fizo ni?

    ReplyDelete
  2. ooo pemes gak kampung jaa ni ye da smpi hollywood gitu (sbb filem bunohan)

    x penah rs lg burger si fizo ni...sbb kt sini org lbh knl dgn burger abang bakar abang burn

    ReplyDelete
  3. wah..untunglah..xpernah try lagi..:)

    ReplyDelete
  4. Ermm..berlubang sbb dia pegang kot? Hohoho..

    Tu betul2 biznes fizo or just guna nama retis semata2 tu?

    ReplyDelete
  5. belum pernah lagi rasa Hot Burger dan tak tau macam mana rasanya tapi kalau tengok memang cam burger biasa kat tempat lain juga ni...

    ReplyDelete
  6. Oooo..Kg Bunohan tu kampung awak..glamer kampung ni kan...sejak masuk dlm movie :)

    ReplyDelete
  7. Kat sini x pnh nmpk lg kdai beger fizo omar ni..klu ada..bleh try2 rasa ni :)

    ReplyDelete
  8. Salam Jaa, Kalau malas masak, makan burger jea la eh nampaknya..

    ReplyDelete
  9. fizo ader kdai burger baru tai ni...yang akak tau dia nak kawin ngan anak taukee tudung fareeda tu hehhe

    ReplyDelete
  10. owh..nama tmpat ni bunohan??

    ye la..nmpak biasa2 jer burger ni..maybe sbb nama fizo omar tu y menarik pelanggan

    ReplyDelete
  11. Akak ingatkan kg bunohan tu ciptaan dalam filem bunohan je, rupanya memang ada ye...Glamer kampung jaa

    ReplyDelete
  12. untung2 boleh jumpe Fizo ye kak.. hehe

    ReplyDelete
  13. waa.. bole la lepak bunohan lepas ni da ada port best.. hehe.. burger ostrich pun ada kan? berani tak jaa cuba? heheh..

    ReplyDelete
  14. belum pernah mkn..
    rm3 tu paling murah ke?kira beger biasa la tu ehh..

    erm..nur pun tertnya2..kenapa roti tu berlubang..

    ReplyDelete
  15. yang menariknya kg bunohan tu JAA...lakonan Faizal Hussein tu yg best sangat...tak pernah rasa burger Fizo nie....harga tu mcm mahal jer....huhu

    ReplyDelete
  16. ngeri dgr nma kg tu.. tapi burger tu blh thn mnariknya..

    ReplyDelete
  17. tak pernah pon rasa.
    kat mana lagi branch dia?

    burger zizan kt damansara pon tak terpegi lg.hihi

    ReplyDelete
  18. fizo bkk byk cawangan x jaa? mesti ramai yg nak beli sbb nak tgk fizo.. bg yg minat dia la.. ;)

    ReplyDelete
  19. Saya dah try makan beef special dan daging rusa di hot burger pasir tumboh, kelate..mmmg sedap...sy n family sgt suke..boleh la replace mcD sbb kami dah lama boikot..fizo bg peluang perniagan, jd org len guna brand tu boleh jd usahawan..hidup bisnes Melayu..lebih sdap drpd McD!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...