kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 November 2013

Makan-Makan @ Din Rio Corner



din rio, din rio corner, lokasi kedai din rio, restoran din rio, RESTORAN DIN TOKYO, mee bandung sedap, mee udang, ayam goreng berlado, belut goreng berlado,


Restoran Din Rio Corner. lokasi : berdekatan Sekolah Maahad Muhammadi (L) di Jalan Pengkalan Chepa Kota Bharu. kami laki bini suka melepak dan makan-makan kat sini.especially bila time bola!


din rio, din rio corner, lokasi kedai din rio, restoran din rio, RESTORAN DIN TOKYO, mee bandung sedap, mee udang, ayam goreng berlado, belut goreng berlado,


gambar atas : Ayam Goreng Berlado
gambar bawah : Belut Goreng Berlado


din rio, din rio corner, lokasi kedai din rio, restoran din rio, RESTORAN DIN TOKYO, mee bandung sedap, mee udang, ayam goreng berlado, belut goreng berlado,


Menu special kat sini ialah Ayam Goreng Berlado dan Belut Goreng Berlado. sangat sedap di tekak kami laki bini. menu ni takde kat kedai lain, kalo ada kat kedai lain pun, maybe tak sama! sebabnya direka dan diolah sendiri oleh owner kedai tuh.


din rio, din rio corner, lokasi kedai din rio, restoran din rio, RESTORAN DIN TOKYO, mee bandung sedap, mee udang, ayam goreng berlado, belut goreng berlado,


Tomyam kat kedai dia pun boley tahan. sedap jugak. kedai dia ada pasang Skrin Besar, ngan Sistem Audio yang power memang best untuk nak tengok tayangan bola atau apa saja movie!

Mee Bandung pun sedap gak kat sini. tapi jaa takde bukti gambar nak tunjuk. next time lak ok, kalo jaa pergi lagi jaa amik gambar Mee Bandung tu yekk!

Tapi sayang masa jaa pergi hari tu, terlupa nak snap gambar depan kedai dia. apapun buat warga kelantan yang nak kesini boleh call Din Rio untuk pertanyaan : 017-6775712 (Din)




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

14 comments:

  1. jauh untuk sue try kan..kena G sana la...baru boleh try kan

    ReplyDelete
  2. waa menu special ader belut goreng berlado tu...akak kalo tak tau tu beut memang makan jek kalau dah tau...memang dak la makan....hehe

    ReplyDelete
  3. wowo.belut kawe tak make.
    apa rasanya dik:-)

    ReplyDelete
  4. yummy nyummy (kecuali belut goreng. hehe)

    ReplyDelete
  5. belut...tak pernah nak cuba untuk makan..tapi tengok yang lain maacm menyelerakan

    ReplyDelete
  6. mmm boleh try ni...insya allah kalu dtg ke sn bln dpn ops!!!!

    ReplyDelete
  7. cikna kalo lalu nak pi airport mesti tercari2 kedai ni tp setakat ni lum jumpa lg.. hikhik.. betul2 tepi jalan ke jaa?

    ReplyDelete
  8. belut? nur tak pernah mkn belut....

    ReplyDelete
  9. belut tu yg tak lalu di tekak ini...hihi

    ReplyDelete
  10. adoii la.. terliur tgk ayam goreng berlado tu.. tp nmpk mcm daging jer.. errr... belut goreng pun hado? haih.. idok ler.. seram kot nak telan..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...