kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 November 2013

Outing @ KBMALL



Sementara menunggu turn kami untuk main bowling, kami merendet dulu. jenjalan dalam Kbmall sambil cecuci mata... :)


Ini aksi goyang gedixx fikri yang keriangan. dia makin pandai posing sekarang. bila nak snap gambar jer dia akan sporting pandang kamera sambil buat aksi notty! 

Sekali tengok, macam cantik jer, macam comel jer..... eeeee sukaaa sangatttt tauuuu! ~sila sebut sambil kelipkan mata ya!


Adidas buat jualan murah....


Tapi tak beli pun.. sebab dah penghujunggggg gaji kan. hahaha.


Jaa suka pulak tengok gambar ni. dah macam bapak borek anak rintik pulak. my laki memang suka benor bab peralatan game yang ada stereng dan pedal tuh.

Dah lama kot dia nak beli stereng game tu, tapi jaa tak bagi. bukan apa, sebab rumah kami sempit giler. takde tempat nak sumbat. nampaknya si fikri tu pun macam berminat jeerrr?


Nah seketul lagi pic comel fikri. kali ni tepek yang besarrrr sikit. kasi puas untuk korang tengok. ada yang nak booking buat menantu kah...? nanti jangan lupa PM yer... hahaha...



Last but not least, nak tepek gak seketui gambar kami laki bini sambil tunjuk henpon baru. wakaka... perahhhhhhsannnn sungguh ler kan... nak jugak tuuuu.... hihihi. 

Eh, korang tahu tak, ini ler first time jaa pakai shawl tanpa awning tau. korang tengok macam pelik ke takkkk? sebab my laki cakap muka jaa tak sesuai pakai ''shawl lembik tak ber-awning'' mcm tuuu...


p/s : jangan lupa baca entry kami main bowling KAT SINI.

8 comments:

  1. shawl tu kalau pakai muka nampak penuh ...bulat jer...

    ReplyDelete
  2. amboi...santai sakan..nak tempah wat menantu la si kecik tu..hehehe

    ReplyDelete
  3. bila keluar jalan2 mcm ni, paling seronok si kecik tu la kan..hehehe

    ReplyDelete
  4. hamboiii..seronoknya sikecik tu jalan-jalan...Kalau anak happy, kitapun happy kan..

    ReplyDelete
  5. macam cantik je.macam cantik je.tapi mmg cntik la jaa.
    myb jaa tak pernah pakai, tu yg husben nmpak lain tu.

    ReplyDelete
  6. selama ni x penah masok sini.. asal blk kelate jer x teringat pun nak singgah.. hikhik

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...