kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 November 2013

Raudhah Aidiladha di Lembah Sireh




Last friday sempat kami singgah ke Raudhah Aidiladha di Lembah Sireh


ingat nak jumpa Fizo...tapi non hadooo... silap timing!


maaf, gambar gegarrr sebab ada parkinson cameraman busy
duk pegang fikri yang nak hyperaktif nak jenjalan!


at Banana Land


Cakkk....hehehehehe... ini jer gambar yang hadooo... tak sempat nak bergambar banyak, sbb dah lewat petang. plus lagi masa tu ada hujan duk merintik... hmmm.... potong stimmmmm sangat....!!


9 comments:

  1. Ms tgk iklan ni, sy agk2 si jaa tu mesti dtg ke sini...hehehe kn btol! ;)

    ReplyDelete
  2. tak jumpe cikna ke? rasanya cikna pegi.hehehe

    ReplyDelete
  3. memang cikna pegi.. tapi cikna pegi ari sabtu.. huhu..

    ReplyDelete
  4. payung rainbow tu yg cantik.....hihi

    ReplyDelete
  5. hikhik.. suka tgk pic jaa pegang payung tu.. dah mcm model jual payung kat stu.. ;p

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...