kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 November 2013

Tengok Cerita Hantu Durian





Ini salah satu adegan dalam Cerita Upin Ipin Penggembaraan Bermula. ni kiranya cerita upin ipin yang selalu fikri ni alwez tengok... part ni adalah masa Hantu Durian gi kejar kekawan Upin Ipin.




Dan ini gaya fikri bila tengok part hantu durian ni. mencicit lari duk di kerusi lain. buka PC kat tempat lain, tapi duk di kerusi PC lain....




Mata lak langsung tak berkelip. muka nampak cool tapi dalam hati ada taman. memula dulu lagi teruk, siap nangis-nangis lagi mai mengadu kat jaa yg dia takut. tapi tu dulu la, sekarang dah pandai cover line daa...




Nak tengok tapi takut. takut jejauh je laaa.. muahaha... kat umah jaa kan buka CC (kecilan) makanya banyak ler PC. boleh pilih memana yang berkenan kalo kosong, tapi tu lah, dia suka booked tempat dia sendiri. sampai customer lak kena beralah...


9 comments:

  1. tekun betul dia tengok upin ipin kan

    ReplyDelete
  2. Hoho..ingatkn ceta hntu durian apa td ni..penuh konsentrasi fikri tgk ceta hntu durian tu..hehe

    ReplyDelete
  3. amboii..pandai booked tempat sendiri yea..hehehe

    kemain kusyuk dia tgk citer hantu durian tu yea....

    ReplyDelete
  4. alesya dah khatam dah cerita hantu durian ni..hehehhe

    ReplyDelete
  5. tang part hantu tu, anak saya lari yorok bawah ketiak.. hehe

    ReplyDelete
  6. kusyuk sungguh dia tgk..comei.. hari tu baru jer hubby deqla tgk.. haha.. jgn kata bebudak, yg dah boleh jadi bapak budak pun tgk..

    ReplyDelete
  7. best la kat umh ada cc. boleh tonton citer upin ipinyea.comel jea tgk gelagat dia

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...