kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 November 2013

WW: Aku Suka Baca....









Member sekolah lama jaa inbox di FB ni
MOOD : Segan dan Termaluuuuu sendiri......!!


16 comments:

  1. Dulu tulis diary kat buku je..skrg tlis dlm blog aje..blog lg best dr fb kut..hehe

    ReplyDelete
  2. sekurang2nya kawan2 lama tau perkembangan kita kan?

    ReplyDelete
  3. hahahahaha...ada istilah " blogger kampung" tu

    ReplyDelete
  4. Akak tak suka kawan2 atau kaum kerabat akak baca blog akak.. Sebab tu akak takde nak share link blog akak kat fb yang ada dorang..

    Tapi akak tau dorang ada je yang baca blog akak ni..

    ReplyDelete
  5. mesti rasa segan2 kan
    nanti lama2 mesti ok :)

    ReplyDelete
  6. best n.. jauh kat mata, ttp jg bole bkongsi crita ngn kawan2 guna blog. salah satu laa kbaikn kmudahan tknologi ni.. heheh

    ReplyDelete
  7. salam kenalan.. i follow ur blog... follow me back.. thanks

    ReplyDelete
  8. kawan2 dapat juga tahu perkembangan ja kat blog ni kan....

    ReplyDelete
  9. pewittt, ada peminat tegar tuu .hikss. Jaa , next year jumpa d USM yeee

    ReplyDelete
  10. kalau kawan2 lama baca otomatik kita rasa malu2 kucing. hehe

    tapi best gak kan sebenarnya.. kwn kita dapat tau perkembangan kita..

    ReplyDelete
  11. rasa segan kalau kawan lama baca blog kita kan...hihi

    ReplyDelete
  12. deqla pun suka blog jaa ni.. tp sadis x dpt nak terjah slalu.. ni mari nak terjah smula.. tp maaf la kalo x byk yg dpt diterjah.. on9 pun kat cc jah.. xdok masa sgt.. huhuhu... jaa sihat??

    ReplyDelete
  13. sis pun segan kalau ada kwn bgtau baca blog ni. tapi kita share benda btol so tak pe la..hehe

    ReplyDelete
  14. wahh..makin pames dah blogger jaa ni.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...