kelab blogger ben ashaari, KBBA,

31 December 2013

Beli Voucher GROUPON : Tiket Murah Ke Lost World Tambun



Assalamualaikum


Hari ni 31 Disember 2013. hari terakhir untuk tahun 2013. hrmmm.... cepat sungguh masa berlalu kan... tup tup next year (besok) umur aku dah 26 tahun... (^_^)

Tapi kalo ikut kalendar Islam, dah lama kita di tahun baru kan? 

So, camana ngan hujung tahun korang kali ni? ada gi holiday mana-mana  tak? jaa pulak tak berapa nak hohoholiday sangat... cuti seminggu hari tu pon just duk rumah.

Next year, baru nak rancang. kami nak honeymoon  bercuti ke Lost World Tambun Ipoh Perak. saje nak main air kat  waterpark nya yang comel tuh.....

Jaa dah pon beli voucher Lost World Tambun via GROUPON .


cara nak beli tiket murah, cara nak buat, Harga Tiket ke Lost World Tambun, Hotel Lost World Tambun, Tiket Murah Lost World Tambun, Website Lost World Tambun,


Cakkk... ini lah dia...!! beli pakej holiday ngan GROUPON ni murah. lebih murah berbanding harga walk-in mahupon rege online di Website Lost World Tambun

2 hari 1 malam + brekfes + tiket waterpark/themepark + tiket ke hot spring and spa (untuk 2 orang), hanya RM235.00. murahhh kaaannnnn??

Sesapa yang berminat boleh la beli voucher murah ni. setakat entry ni ditulis deals ni masih lagi "On Going". pakej ni dah termasuk tax ye. memang berbaloi beli ngan GROUPON. klik link bawah ni kalo nak beli ye..
 





Cara pembayaran pun mudah, boleh bayar melalui kad kredit atau secara melalui online banking like maybank2u, mybsn, cimbclicks and etc etc. jaa guna M2U je. senang!

Beli jer dulu. about tarikh bila nak pergi ke hape kita plan kemudian. voucher tu valid from 23.12.2013 - 21.03.2014. banyak masa boleh pikir lagi..

Jaa dah ada tarikhnya. but kena rahsiakan dulu! heeee!


cara nak beli tiket murah, cara nak buat, Harga Tiket ke Lost World Tambun, Hotel Lost World Tambun, Tiket Murah Lost World Tambun, Website Lost World Tambun,


GROUPON ni boleh dipercayai. buktinya, jaa penah beli dah voucher dulu ngan GROUPON ni. jaa beli pakej ke A Famosa Melaka. 3 theme park hanya RM68.00 untuk seorang.

Refer entry -----> INI

Time nak redeem voucher tu just tunjukkan kat kaunter slip yang groupon email kat kita (kena print). so, kita takyah nak Q pepanjang beli tiket bagai. jimat wang, masa & tenaga! 

Plus lagi hotel Lost World tu pon kalo "book online" melalui website dia (SINI) mahal jugak. RM230. harga tu not include tiket themepark lagi tuh. aiyarkk... fengsan!!!

Pastu pulak cerewet. hanya boleh bayar melalui kad kredit sahaja!




Harga Tiket ke Lost World Tambun ni (tanpa hotel) kalo beli secara walk-in pon dah mahai tau. dewasa RM48.00. kalo beli secara online di website tambun pulak rege dia RM40.80.

Still mahai! kenapa jaa ckp macam tu?

Sebabnya...kalo korang beli dengan GROUPON (deals masih on going sewaktu entry ini ditulis) korang boleh dapat ngan harga RM37.00 dewasa, RM32 untuk kanak-kanak.

Murahhhh giler oiii!

Tapi itu untuk tiket themepark sahaja ye (tanpa hotel). kalo korang nak beli tiket shj, sila klik link ini : Tiket Murah Lost World Tambun.

Untuk tiket ni kita boleh access ke semua themepark. Waterpark, Petting Zoo, Tiger Valley, Amusement Park dan Tin Valley. uuuuu..... best kannnn????

Pakej yg ditawarkan GROUPON memang gempak!!!

Opsss....jaa bukan di upah atau di bayar GROUPON untuk buat entry ni tau. tapi saje nak sharing berita baik ni ngan korang. boleh lah rancang cuti awal-awal. nanti takde le kalut sangat kan!


Jangan lupa baca entry ini : Cara-Cara Nak Beli Voucher GROUPON 


10 comments:

  1. wah mcm seronok je..mesti tak sabar nak mula tahun baru kihkih

    Happy New Year awak!

    Datang sini nak jemput awak join segmen saya http://tsukinano.blogspot.com/2013/12/zoomlabuan-bersama-diari-aima.html

    terima kasih

    ReplyDelete
  2. serius murah.. berbaloi sangat.. pernah beli photobook je kat groupon ni.. dapat free lagi.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Mcm mna ye nk bli melalui groupon..nk bli tiket waterpark saja..bole ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cara Nak Beli Voucher Groupon... u boleh refer post saya yang ini :

      http://www.jaakechik.com/2014/03/cara-nak-beli-voucher-groupon-online.html

      Delete
  4. Salam nak tanya. Kalo kita stay 2h1m untuk second day to boleh main theme park dll tu sekali lagi ke dah xboleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. utk second day, kita dah tak boleh masuk dah. diorang akan koyak gelang kat tangan kita tu bila dah habis main. mmg x dibenarkan masuk. kecuali jika kita bayar tiket sekali lagi. heee!

      Delete
  5. Saya nak tanya apa yang dia minta time masuk kalau kita bayar online guna Maybank2u? Saya bayar untuk 5 org tapi masuk pada tarikh berlainan. Macam mana tu. :(

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...