kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 December 2013

CPUV ke-15 : Libresse



BE/CPUV nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, cpuv nuffnang, earning iklan cpuv, cash out nuffnang, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang,

Tengkiu Nuffnang... Tengkiu Libresse... Macam murah pulak rezeki CPUV lately ni... :) CPUV pertama yang jaa dapat (April 2013) dulu pun dari Libresse jugak!

Sejak April hari tu, dah 15 kali blog jaa dpt CPUV... hope Disember ini rezeki CPUV mencurah lagi... mana tahu kot akhir tahun ni leh cash out kali ke-4 ke kan? 

Sikit-sikit lelama membukit....insyaALLAH!


3 comments:

  1. tahniah jaa..cik nor dapat jgk..:)

    ReplyDelete
  2. 3 running iklan?? wahhh.. rezeki akhir tahun :) amal singgah sini :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...