kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 December 2013

Kursus Integriti 17 Disember 2013



kursus, kursus aadk, kursus integriti, aadk, aadk kelantan, pusat latihan aadk,

kursus, kursus aadk, kursus integriti, aadk, aadk kelantan, pusat latihan aadk,

kursus, kursus aadk, kursus integriti, aadk, aadk kelantan, pusat latihan aadk,


Di penghujung tahun ini. ada lagi kursus yang tersesat. hendak cukupkan 7 hari katanya. tapi takkkk jugak cukup.... untuk tahun ni my kursus just 6 hari sajooo...

Takleh nak buh dalam HRMIS dah pon bila dah penghujung tahun nih. just boleh key in dalam A-Tims je. markah SKT staff gomen dah lama dapat kannn? 

Kau dapat brape? Naik ke turunnnn? (^_^)



P/S : Sabarrrr menunggu bonus next januari.......yeppiii!!

9 comments:

  1. kursus nina tahun ni terover pulak. lebih 10hari. agagaa

    ReplyDelete
  2. oooo hepi bkn krn kursus tp hepi krn bonus ye ;-)

    ReplyDelete
  3. bagus ni kursus integriti.. hehe.. kita takde sape nak bagi markah.. :P

    ReplyDelete
  4. kak jaa tak join pape serbuan yg melibatkan AADK ke ?

    ReplyDelete
  5. samalah kitaa..! xsabar tggu bonus.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...