kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 December 2013

Makan Roti Nan di Restoran MAC B Kubang Kerian


~  Assalamualaikum WBT  ~



Semalam jaa ke kelas Sidang Video (SV) PJJ di USM Kubang Kerian. ada 3 subjek yang jaa kena hadap. lenguh habisssss urat bontot nak habiskan 3 jam... 

Tersenggukk berkali-kali.....huhu.....


After sejam SV, ada break for magrib (7pm-8pm). then lepas semayang kitorang terus melepak kenyangkan perut. roti canai yg dicari, tapi orang ramai sangat kat kedai tuh...

Cari lak gerai hot burger fizo omar. tapi tutup. agaknya sume outlets gi kenduri fizo di selising kot semalam. makanya, Restoran Mac B ni kami tuju...

Lokasi, dekaaaaat je ngn USM...



Takleh nak makan benda lain coz kejar masa. kelas nak mula balik kul 8 mlm. diorang berdua makan bihun sup. jaa pulak makan Roti Cheese Nan... lama dah kot nak merasa, tapi tak ter-cuba lagik!

So far, sedap! 

Makan panas-panas.. lembut jer roti tuu... ada banyak pilihan kuah like kari ayam, kambing, sayur, etc etc but jaa kurengg sikit. so, mintak kari ayam jer...

Harga Cheese Nan + Kari Ayam = RM4.00 (^_^)


Okey korang... ni satu benda jaa nak citer... Permohonan Baru PJJ USM akan dibuka nanti tau, pada pertengahan januari 2014. bila iklan permohonan tu dah keluar nanti, jaa share ngan korang okeyyy... 

Sesapa yg berminat boleh la apply nanti ye... sama2 kita sambung belajar. syok ke PJJ USM???? kalo nak tahu korang kena baca pengalaman aku kat sini : PJJ USM


8 comments:

  1. Waahh nampak sedap. Tak pernah merasa lagi. Ingat ada yg biasa ja, yg cheese pun ada ye. hihi

    ReplyDelete
  2. Jaakechik dok Kg Jal Kechik kah?
    lalala..

    ReplyDelete
  3. salam jaa...ingt tirah lg dop? rindu...hehe :)

    ReplyDelete
  4. harga cheese nan dengan kari ayam tu nampak murah jer......

    ReplyDelete
  5. waaaa....sedaplah nampak roti nan tu..!

    ReplyDelete
  6. eh eh kenal la akak tudung hitam tu.. dia ambik minor bio kan? aritu kelas cikna berdua je ngan dia, org lain tidoooo kat umah.. wuwuwu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...