kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 December 2013

Modul PJJ USM Untuk Dijual



Entry ni ditujukan untuk Geng PJJ-USM (junior)




Jaa ada 4 modul (subjek first year) untuk dijual. JKJ104, JKA101, JUJ103, JUT101. pada yang berminat boleh beli dari jaa yer..

Condition buku 99.9% cantik!! belum terjejas apa-apa. jaa beli modul ni di tingkat bawah library USM Penang dgn harga lebih kurang RM120 @ RM130.

Harga sebenar jaa lupa...




Jaa nak jual 4 modul ni RM70.00 sahaja. kalo anda berminat nak beli, sila email ke jaakechik@yahoo.com atau inbox ke Facebook Jaa.

Nak jual coz nak beli modul baru for next intensif. modul ni tak dijual sebijik2 ye. jaa nak jual 4 sekaligus. harap maklum. (^_^)



7 comments:

  1. modul ni utk apa sebenarnya Jaa? kan kita dah ada buku teks.. mohon pencerahan.. kekeke..

    ReplyDelete
  2. harap2 ada yang berminat nak beli modul jaa..

    ReplyDelete
  3. byk less yg jaa bagi tu...harap dapat membantu mereka yg memerlukan..!

    ReplyDelete
  4. sapa yg tingin nk study lg tu cpt2 contact jaa ni ;-)

    ReplyDelete
  5. alaa tak jual satu ke jaa? cikna belajar JUT101 tu je.. kalo jual satu cikna nak la..

    ReplyDelete
  6. salam.. jaa.. sy baru nak apply pjj utk 2016/17 nnt.. nk tnye,kenape jaa apply ptptn? kan yuran die rm1500 (2x bayar) kn? ade yuran tambahan ke canne? yg tu sy bimbang sbb sy ingt xnk apply ptptn dh,nk gune gaji jek..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...