kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 December 2013

POWERBANK - Satu Keperluan Bagi Ku



powerbank, powerbank yoobao, powerbank terbaik, powerbank yang murah, powerbank murah, harga powerbank,

powerbank, powerbank yoobao, powerbank terbaik, powerbank yang murah, powerbank murah, harga powerbank,

powerbank, powerbank yoobao, powerbank terbaik, powerbank yang murah, powerbank murah, harga powerbank,

Dua bulan menggunakan Powerbank Yoobao ni, memang best i tell you... Powerbank berkapasiti 13000 MAH ni mampu caj penuh for NOTE kami laki bini (sekaligus). 

Kadang tu kalo terlupa caj phone, jaa bawak je powerbank ni ke opis (caj dlm handbag time drive kete). senang keje aku, takyah berebut point plug ngan rakan opis. 

Henpon jaa memang cepat habis bateri, kuat online and layan game! padahal kapasiti bateri NOTE 3 dah tinggi (3200MAH) berbanding henpon samsung lain.

#Note3Terbaekkk...!!
#YoobaoPunTerbaekkk...!!


14 comments:

  1. serupolah jaa wei, batry cepat gitumo habih mugo duk on9 jah. tp loni game xbapo dh sejak meninggalkan candy crush kihkih

    ReplyDelete
  2. kalau manjang online & main game, mmg perlu ada powebank! hahaha

    ReplyDelete
  3. senang kan guna powerbank.. lagi2 time travel jejauh..

    ReplyDelete
  4. Akk suka guna powerbank ni klw cas ifon je sbb cepat. Kalau cas note 3 cam lambat penuh. Mmg power powerbank ni. Dah guna pun ada power lagi. Klw setakat cas ifon bokeh guna tiga 4 kali. Kan

    ReplyDelete
  5. sy pon guna powerbank camni. kaler je lain. hehe

    ReplyDelete
  6. org bz mcm jaa mmg perlu PB..cm sy ni bateri da kong pon wat dono je hehehe

    ReplyDelete
  7. kalau kat kete syuk memang dah ada pengecas. hehe. pakai bateri kete je >.<

    ReplyDelete
  8. rasanya semua smartphone cepat hbis bateri...nur kekdang caj lebih 3 kali..huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. setuju2.. powerbank mmg wajib di miliki oleh penguna smartphone

    ReplyDelete
  10. kalau data service open mmg kuat makan bateri....

    ReplyDelete
  11. ada juga powerbank tapi brand hkv beli pun sebab comel huhuhu..sekali cas je

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...