kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 December 2013

Restoran Nasi Ayam Hainan Muhammad Lee



First time singgah makan kat Restoran Nasi Ayam Muhammad Lee ni. lokasi kedai ni, dalam bandar kota bharu. berdekatan ngan WS Handicraft dan Zon Ria.

Al kisahnya jaa gi makan kat sini, selepas puas ukur tanah shopping kain baju ngan anak-anak sedara en.suami. kiranya ni hari yang sama ngan laa ngan Entry Ini.

Ya. entry ni dah lama basi. so, redha jer la ko baca ekkk... hahaha... jaa sibuk sekarang ni memang tak menyempat nak update on time. (^_^)


Restoran Nasi Ayam Muhammad Lee, restoran, nasi ayam mualaf, nasi ayam hainan, nasi ayam style china, WS Handicraft, Zon Ria, tempat makan best di kelantan,


Budak Kecik ngan Pak Budak yang kelaparannn...
Sejam duk ukur tanah, terus makannnnn.... (^_^)


Restoran Nasi Ayam Muhammad Lee, restoran, nasi ayam mualaf, nasi ayam hainan, nasi ayam style china, WS Handicraft, Zon Ria, tempat makan best di kelantan,


1/2 Ekor Roasted Chicken RM20.00
Pakej Untuk Family (Harga Termasuk Sup + Tauge)


Restoran Nasi Ayam Muhammad Lee, restoran, nasi ayam mualaf, nasi ayam hainan, nasi ayam style china, WS Handicraft, Zon Ria, tempat makan best di kelantan,


Sayur Tauge + Carrot yang rangup...!!


Restoran Nasi Ayam Muhammad Lee, restoran, nasi ayam mualaf, nasi ayam hainan, nasi ayam style china, WS Handicraft, Zon Ria, tempat makan best di kelantan,


Harga Nasi RM0.80 Sepinggan
Harga Air Sirap RM1.00 Segelas


Restoran Nasi Ayam Muhammad Lee, restoran, nasi ayam mualaf, nasi ayam hainan, nasi ayam style china, WS Handicraft, Zon Ria, tempat makan best di kelantan,


Komen : Sedap....Highly Recommended!!
 Total bill is RM28.00. murahhhhh gilerrr!!


Restoran Nasi Ayam Muhammad Lee, restoran, nasi ayam mualaf, nasi ayam hainan, nasi ayam style china, WS Handicraft, Zon Ria, tempat makan best di kelantan,


Harga Pakej Nasi Ayam Muhammad Lee ni biasanya RM5.50 sepinggan untuk chicken roasted. pakej ni siap ngan air sirap dah. murahhhh kan??? 

Tapi oleh sebab jaa datang berlima, pelayan kat situ cadangkan kami amik pakej family. 1/2 ekor ayam (harga RM20.00). pastu tambah air dan nasi jer...

Kiranya kalo amik pakej family ni lagi untung arr.. ayam dia banyakk... saiz ayam agak besar jugakk.. lima orang makan pun still ada ballance lagi...

Burppp...Alhamdulillah! kenyang sampai ke malam.... (^_^)


7 comments:

  1. nampak mcm best ayam tu. hehe. sayur tu pulak mcm chicken rice shop kan :)

    ReplyDelete
  2. patutlah tgk ramai sokmo ore situh. sedak ruponyoo

    ReplyDelete
  3. ooo yg kat corner lajur mydin tu kan? serius murah giler.. nasi 80sen je? terbaikk..

    ReplyDelete
  4. wahhh,,,,jadi lapar tgk entry ni jaa...hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...