kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 April 2013

Cash Out Nuffnang Untuk Pertama Kali!



salam dears!!


yeezzzaa...akhirnya berjaya jugak untuk jaa tekan button Cash Out Nuffnang setelah earning dah cukup RM50 semalam... jaa Daftar Nuffnang masa bulan Mac 2012, tapi di bulan April 2013 baru dapat Cash Out... wahh lama giler amik masa tahu? al-maklum laa iklan tu kan hanya melalui CPC (Cost-Per-Click) yang bernilai 25 sen sekali klik.... makanya, berjanggut tunggu baru boleh cash out! muahahaha.... 


nuffnang, cash out nuffnang, earning nuffnang, buat duit dengan blog, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, BE/CPUV nuffnang, nuffnang, tips blogging,


Iklan CPUV Pertama yang jaa dapat 19 April lepas masih lagi 'On Going' so, earningnya still berjalan dan belum di creditkan lagi. stakat ni dah RM8 yang jaa dapat kumpul dari CPUV tuu... hrmm... jaa rasa syukur sangat dapat iklan CPUV ni, coz earning yang terkumpul lebih laju 10 kali ganda dari yang CPC. sekarang jaa dalam usaha untuk up kan trafik (UV)... hope usaha jaa akan berjaya nanti... amin!!



p/s :  ada tips nak naikkan UV blog tak? jom kongsi!!

Jenjalan Sekitar Bandar Hilir



aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bandar hilir melaka


singgah sini just utk amik gambar ngan segala apa yang ada kat area situ...hahahha...


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bandar hilir melaka


di Jonker Walk / Jonker Street




ini tiket parking yer. wajib beli kalo nak jenjalan ke Melaka okeh.


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bandar hilir melaka


Jaakechik jadik model terbaru kincir air di sungai melaka....kah..kah...kah....


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bandar hilir melaka


Melaka River Cruise


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, bandar hilir melaka


Bergambar di Hadapan Muzium Bahtera.
masa kami pergi ni, muzium dah tutup....huwaaa...sedih...sedih...



p/s : entry ringkas sajo, nak karang entry lain pulakkkkkkk...weeeee!!

Kami di Melaka Sentral


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, melaka sentral,

aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, melaka sentral,

aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, melaka sentral,

aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, melaka sentral,

aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia, melaka sentral,



p/s : tuan blog malas nak karang cerita, tepek gambar sahaja....aci dakk???

Menaiki Menara Taming Sari, Melaka



aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia,



Orang kata kalau datang melaka, tak sah kalau tak naik Menara Taming Sari ni kan?? makanya, jaa pun memang dah senaraikan siap-siap dah agenda kami untuk naik menda ni. kami pergi bersama adik ipar jaa, dan jugak seorang anak sedara sulung en.suami yang sedang belajar di Politeknik Merlimau Melaka.


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia,


Kami naik Menara Taming Sari ni masa hari pertama kami di Melaka. teruja naik dia dulu sebab adik ipar jaa dan anak sedara jaa pun belum naik lagi menda ni. so, kami sepakat pilih untuk naik menara ni dulu, yang lelain takper esok masih ada…hihihi…


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia,


Best gak naik menda ni. berpusing-pusing atas tu sambil tengok pemandangan dari ketinggian 800 meter. banyat best ooo… sume nya nampak dari atas tu. jaa memang jenis tak gayat so, memang fun jugak. en.suami lak ada gayat sikit-sikit. dia cakap rasa macam nak terkucil jer…hihihi…

aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia,


Dari atas Menara Taming Sari, inilah pemandangan yang dapat kita lihat. best! sume boleh nampak bila duk kat atas tu.... ohh ya... lupa jaa nak cerita, harga tiket untuk naik Menara ni adalah : dewasa RM10 / kanak-kanak RM5. baby free jer. korang kalau nak ke melaka, jangan lupa naik mende ni tau. wajib masukkan dalam list plan korang ni. hihihi..


aktiviti menarik di Melaka, melaka, tempat menarik di Malaysia, tempat menarik di melaka, tempat-tempat menarik di malaysia,


kawasan bawah Menara Taming Sari tu pulak, ada orang buat sewa kete mainan control. rege sewa menan control ni murah jer. RM5 untuk 20 minit. boleh laa, stakat nak layan kehendak si fikri tu, yang dari memula sampai lagi dah sebut 'nak naik, nak naik' nak beli sebijik mak pak nya dok mampu... mampu sewa je la.... keh...keh..keh... tapi.... lepas jer tamat masa main, fikri meraung tak hengat dunia. dia mengamuk taknak turun. adeh! sakit pulak hati kita! (>_<)



p/s : buat rakan blogger...sory, jaa bz sikit lately ini. belum sempat utk BW!!

29 April 2013

Dream Hotel : hotel murah di Bandar Melaka


DREAM HOTEL MELAKA
172,Jalan Laksamana Cheng Ho, 75000, Melaka Malaysia.
Tel: +6 06 284 2727 @  H/P : +6 010 89 89 890
Email: reservation@dreamhotel.com.my
Facebook : Dream Hotel Melaka
GPS : N 02' 11.628 E 102' 15.727




HOTEL MURAH DI MELAKA  | Jaa dapat tahu mengenai Dream Hotel ni melalui facebook. pastu bila jumpa facebook jaa pun mula google tentangnya. jaa pun mula ler inbox tanya harga bila tengok biliknya macam comel jer. kiut miut sungguh design bangunannya yang serba orange tuu... lagi best bila hotel tu dekat aje ngan Bandar Hilir. senang ler untuk kami nak kemana-mana. 



sila abaikan model kat atas katil tu yerpp! hikhik.. harga utk bilik hotel ni pulak memang murahh. sebab kelas hotel bajet kan. RM72 jer harga bilik kami ni. kami booked bilik yang ada 1 queen + 1 single. jaa pilih katil ni, sebab adik ipar jaa pun ikut sama gak masa kami ke Melaka hari tu.... tapi tak sangka pulak tup tup dia tak jadik menginap di hotel, sebab kena terus ke Johor. so malas la jaa nak cancel apa yang dah di booking, sebab risau kot dikatakan banyak songeh lak.




nak sewa hotel banyak bintang, duit tak berapa nak ado... haha... so yang ini pun kira ok ler. nak buat tido jer pong… yang penting selesa untuk tido. even murah kelengkapan dia memang A okey, hari-hari ada house keeping mai kemas bilik. pastu, siap ada hair dryer, kettle and siap ber-wifi lagi. korang kalau nak ke Melaka juga nanti jangan lupa booking Dream Hotel ni yer. murah dan selesa.tapi kalo korang punya bajet yang lebih besar, buleh jer book hotel yang ada bintang-bintang tu. apa pun, tepuk dada tanya poket.... ye dakkk?




so far hotel ni memang sangat ok dah bagi kami. Cuma untuk memula check in tu dia lambat sikit bagi towel. so, pot pet gak laa en.suami sebab takdak towel nak mandi.. dah ler kitorang ni belengas habis dah satu badan coz perjalanan yang giler punya jauh (8jam dari kelate).. huhu… ekceli jaa bawak gak towel dari rumah tapi duk dalam kete, sebab pihak hotel dah janji ada sediakan. so tak bawak naik ler, sebab malas nak kotorkan... muahahaha...
 



kenapa kami suka duk hotel bajet bila bercuti?? sebabbb.... kami mana  ler mampu nak duk hotel mewah sayang oii! :p acaner nak duk hotel mewah? kalo sehari RM200, darab lak ngan 4 malam? dah berapa regenya tuuuu? jawabnya lepas tido semalaman terusss pengsannnnn kot!! kekeke.... bagi kami hotel ni takde standard 4-5 bintang pun takpe. asalkan selesa untuk kita tido. ye dakkk? ~carik alasan untuk sedapkan hati sendiri.... (^_^)



tapi kan...bab tido di hotel ni, fikri ni sokmo menangis. bukan apa, dia jenis takleh nak tutup pintu bilik. tutup jer konfem meraung. tah ler kenapa susah nak describe macammana. macam jugak masa gi ke Penang dulu, dia bantai menangis gak bila kita tutup pintu hotel. takkan kita tido takmo tutup pintu lak kan. kang tak seperais pulok nak tido. mana boleh… takder privacy maaaa….. ~hoii bendera jepun tengah berkibar tu..sedar ler sikit… ok fine…fine!




Dream Hotel ni yang paling bestnya ialah kita boleh dapat Tiket Melaka River Cruise FREE! hehehehe.... tapi dengan syarat kena stay masa weekdays ler. utk weekend so sory memang takkan dapat. utk weekdays lak korang boleh dapat 1 keping utk 1 hari stay. so untung dah kat situ. kalo beli RM10 gak sekeping rege Cruise tu.... hrmmm.... al-maklum la kami punya cuti ni kan sokmo jer jenis cecuti bajet, so memang suke ler kalo bab free-free cenggini ni.... weeee!





ini pulak bilik yang jaa menginap masa hari ke-3 dan ke-4. masa ni jaa tukar ke bilik standard (1 katil queen) coz rasa macam membazir pulak sewa bilik yang 1 queen + 1 single tu. coz kami tido 3 beranak jer pong. adik ipar jaa tak tido pun dengan kami, sebab dia dah pun kena gi ke Johor masa hari 1st day kami kat Melaka.

bilik ni pun dah cukup selesa buat kami. harga pulak hanya RM49.99 untuk sehari. ok lahh kan? kiranya total yang kami perlu bayar untuk hotel adalah sebanyak RM244 sahaja untuk 5H4M di Dream Hotel. murah giler-giler ok! dua hari yang harga RM72.00 dan dua hari yang berharga RM49.99.


Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

Kami di Zoo Melaka


harga tiket masuk zoo : adult RM10
harga tiket tram : adult RM5

salam dears!!

kisah kami di zoo pulak kali ni. ekceli jaa punya entry takde susunan ni, main publish jer yang mana sempat dulu, tak sempat nak arrange molek-molek! haha. mana yang dah siap terus publish. bukan apa, sakit dah mata tengok entry Melaka yang dah lama terperam dalam draftt. serabut tahu? ok jom tengok gambar-gambar kami 3 beranak bergoyang gedixx dalam zoo, jom!!


Kalau ikutkan hati jaa takmo ke Zoo bagai ni. sebab dah lanjut usia katakan. dah tak excited sangat nak tengok binatang bagai ni. dedulu dah puas tengok kat Zoo Negara di Kolumpo nun. tapi dah lama laa, masa kekecik dulu.....hihihi.... tapi bila dah ada anak kecik ni, kena gak pikirkan keseronokkan dia gak kan? baru aci. ye dakk?

Fikri kemain lagi suka datang sini. dia ni memang sokmo suka tengok binatang. nak lagi kalau ikan. memang tak berganjak ler dia duk tunggu.. yang paling dia mengamuk bab nak drive tram yang rosak. bersungguh-sungguh dia panjat naik dan duk pulas stereng.  kita lak jenuh menunggu dia abis main. akhirnya terpaksa gak bawak dia ke tempat lain biarpun dia dah mula mengamuk sakan. haha.


Bayar memahal takde guna kalo just nak naik tram kan? rugi maa… meh kita tengok binatang lain lak yer nak. binatang yang konfem takde kat rumah kita…hehe… kita tengok orang utan, elephant, giraffe, perghhh speaking London tuuu…. naik juling biru jap mata! bluweeek! kih..kih…kih… tapi kan, masa kita naik tram tu, driver tram tu tak stop memana pun, jalan terus jer dia tahu. kita nak tengok dan snap gambar rimau pun tak dapat, hanya mampu tengok atas tram sambil lalu jer...huhu.. sedih aii tak dapat nengok rimau, best fren aii tu... kekeke...


ni pulak tempat yang paling last yang tram tu akan berhenti, dia bagi peluang untuk kita merasa nikmat bagi gajah ni makan. pastu boleh bergambar gak kalo berminat. tapi sume tu bukannya free yer sayang. sume tu berbayar. berapa? bagi makan gajah RM5. kalo nak amik gambar dekat-dekat, rapat-rapat ngan gajah pulak RM5. so total RM10. berbaloi ke bayar? hrmmm.. bolehhhhh laa... diorang tak paksa pun. tepuk dada, tanya poket... ngeh..ngeh...ngeh...!



So hokey ler zoo ni. memang best bagi kanak-kanak ribena. kita yang tetua ni takde le sonok sangat dah. wat lenguh kaki ada laaa…hihi… nak harap tengok  zoo kat Kelantan memang so sory ler. kat kelate memang takde zoo. dedulu ada gak dibuka mini zoo kat Kuala Krai tapi skang dah tutup dah. takde yang nak pergi sebab kecik sangat zoo nya. takder binatang sangat!

p/s : slow-slow merangka entry Melaka...banyak lagi duk Q nie. (^_^)


First Time Makan Domino’s Pizza


salam dears!!

Ekceli jaa dah lama mengidam nak makan Pizza Domino’s ni. lama giler dah kot jaa rasa terliur nak makan. baru kali ni hajat jaa kesampaian. jauh kami makan tau, di Melaka nun…hihi… almaklumlah di kelate ni mana ada Domino’s bagai ni. Pizahat jer ado!


makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

Domino's di Melaka. tang mana tak tahu, lupa nak tnya! mihmihmih!

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

bersama adik ipar jaa (Hazwan) dan my niece (Syasa)

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

ni ler 3 beranak yang baru pestaim makan Domino's! haha!

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

New York Crust - Meat Mania (Large)

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

Crunchy Thin Crust - Classified Chicken (Regular)

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

Roasted Chicken Drummet

makanan, domino's pizza, pizza paling sedap di Domino's pizza, pizza dominos, dominos melaka, pizza dominos di melaka,

Twisty Bread

Sebelum ni, tetiap kali Iklan Domino’s duk menari-nari kat TV jaa mampu telan air liur jer. kali ni baru sempat merasa! akhirnya bila dapat jer makan, bersungguh gile jaa makan. banyak keping gak jaa bedal… tak pandang kiri kanan dah... wahahaha… betul-betul tamak tahu! terima kasih buat my adik ipar coz dipaksa tolong 'payungkan' untuk kami sebanyak RM50. hihihihi….


p/s : tetiba terliur balik, bila tengok pic ni..adehh!!

28 April 2013

Tukang Jahit Manik Crumble Penuh Seni


Salam sejahtera buat semua!!


hari ni jaa balik keje awal. pukul 3 petang dah balik dah. sebab minggu ni jaa masuk syif pagi (7AM).... hihi. disebabkan boring taktau nak buat apa, jaa pun ngadap ler tenet sehari suntuk hari ni! bukan apa, jaa saje menggodek google untuk mencari resepi-resepi baru. pastu bila lelama, jaa terbabas hingga tergoogle pulak corak-corak jahit manik dan kaedah terbaru Menjahit Manik Crumble!


cara jahit manik, jahit manik crumble, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, jahit manik, tutorial jahit manik, blog jahit manik, belajar jahit manik,

credit to : ButterflyBeads


makanya, dalam sibuk jejari duk menggoogle corak dan design terbaru manik crumble tuu, jaa terjumpa pulak satu blog jahitan manik yang super duper ohsemmmm nih! nama blog dia adalah, ButterlyBeads. dia punya hasil jahit manik memang terbaekkkkk beb! geram betul jaa tengok! korang sila lah terjah blog beliau ya, jaa konfem korang akan berpinar mata macam tengok emas, intan dan berlian!

cara jahit manik, jahit manik crumble, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, jahit manik, tutorial jahit manik, blog jahit manik, belajar jahit manik,

credit to : ButterflyBeads


berseni betul dia punya tangan. plus lagi, pandai sungguh dia matchkan kaler manik-manik pearl glass tu. nampak bersinar dan kelihatan seperti corak bunga yang 'hidup'! meleleh pulak air liur jaa bila tengok. memang jauh panggang dari api ler, kalo nak dibandingkan hasil jaa jahit manik crumble hari tu. refer entry ini : 'Cara Mudah Belajar Jahit Manik Crumble'.

cara jahit manik, jahit manik crumble, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, jahit manik, tutorial jahit manik, blog jahit manik, belajar jahit manik,

 credit to : ButterflyBeads


Gambar-gambar yang jaa amik ni semua adalah 100% milik Blog ButterlyBeads. Fyi, gambar hasil jahit manik ni semua adalah merupakan tempahan yang dah siap untuk customer dia. memang terbaikk ahhh! nampak mewah coraknya, bagai baju mak-mak datin!! ramai betul customer dia. nampak tak disitu dia punya seni jahitan memang power dan dipercayai kan? maka tak heran la dia boleh dapat banyak tempahan. ye dakk?


cara jahit manik, jahit manik crumble, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, jahit manik, tutorial jahit manik, blog jahit manik, belajar jahit manik,

credit to : ButterflyBeads


korang yang nak tempah jahit manik baju untuk raya tahun ini boleh la berkunjung ke blog dia ya. klik jer ButterlyBeads ni. harga tempahan tak tahu pulak jaa berapa yang dia amik. jom la ramai-ramai terjah dan follow blog ButterlyBeads ni. boleh pakat cuci mata tengok hasil jahit manik dari dia!!


Jom baca lagi entry berkaitan jahit manik disini :






13 Penyakit Gila Seorang Blogger



earning blog, buat duit dengan blog, tips blogging, tips, blogger hebat, tips menjadi blogger hebat,


   1. Gila Ping - Asyikkk ping je sana sini.
   2. Gila Trafik - Kejar trafik sana-sini, suruh orang jenguk blog.
   3. Gila Update - Setiap jam ada entri baru.
   4. Gila Layout - Cukup Sebulan atau seminggu tukar layout baru.
   5. Gila Widget - Blog penuh ngan widget dan gadget.
   6. Gila Kontest - Entry 90 peratus adalah benda ni je.
   7. Gila Giveaway - Sarat blog dengan pelbagai giveaway.
   8. Gila Blogwalking - Blog pun jadi bersawang dah.
   9. Gila Duit - Penuh iklan dalam blog.
   10. Gila Copy Paste - Sikit-sikit nak copy paste ... erkk.
   11. Gila Komen - Merata-rata tinggalkan komen.
   12. Gila SEO - Buat entri penuh dengan kata kunci nak tarik trafik.
   13. Gila Follower - I follow U once, U follow me twice.

    credit to : Blogger HasrulHassan


Senyum sensorang bila jaa baca entry Blogger HasrulHassan ini mengenai 13 Penyakit Gila Seorang Blogger! tak semena-mena jaa terpaku kejap duk pikir dalam hati, aku duk di kategori yang nombor berapakah? hahahhhaa….

Cuma apa yang pasti jaa perasan sejak dua menjak ni jaa makin Gila Bukak Blog! hikhik. hari-hari asyik duk teringatkan blog, kalo boleh 24jam nak ngadap blog! bukan apa, saje jer nak tengok berapa readers online dan berapa trafik yang sedang masyukkk tetiap jam…. hikhik…

Gila Duit pun ye gak kot. perasaan untuk nak buat duit melalui blogging makin membuak-buak sejak dapat BE/CPUV, Iklan Exabytes dan hasil sewa ruang iklan di blog! sehari tak tengok blog boleh gelisah hebakkkk tahu? korang pulak duk di nombor berapa??


p/s : I always love BLOGGING!!

Dua Kejutan Dari Nuffnang


salam dears!

pepagi hari ni (7.30am), terkejut pulak bila jaa login Akaun Nuffnang. niat jaa memula login Nuffnang tu ofkos la ada banyak tujuannya. pertama nak tengok trafik blog untuk kelmarin, kedua nak check  Earning BE/CPUV naik ke tidak, pastu ketiga sajer nak tengok kot Nuffnang nak bagi BE/CPUV lagi….kekekeke…

Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, earning blog, earning nuffnang, buat duit dengan blog, sewa ruang iklan, BE/CPUV nuffnang,
bila dah settled 3 urusan tu, tangan gatal jaa cuba lak godek-godek keywords utk pagi ini pulak.  nak tahu jugak, keywords apa yang orang duk cari sampai boleh tersesat masuk ke blog JAAKECHIK CORNER ni kan. tapi tak tak sangka lak ada kejutan dalam keywords yang tersenarai tu.

keywords yang paling tak menahan ialah ‘Main Dengan Kakak Ipar’ ngan ‘Kena Tangkap Basah’. wahahaha… pepagi hari dah ada yang nak melayan BLUE yekk?? padan muka ko, nak carik bahan ‘BLUE’ tak memasal ko menyumbangkan trafik free ke blog aku yang satu pun tiada entry CERITA BLUE….! kekekke…
  
Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, earning blog, earning nuffnang, buat duit dengan blog, sewa ruang iklan, BE/CPUV nuffnang,

kejutan kedua pula ialah, bila jaa check bahagian Earning Nuffnang, jaa terkejut bila tengok ada 2 ketul BE/CPUV yang dah pun metered/credited. adeh.... sedih giler kot. tah masa bila Nuffnang bagi BE/CPUV tu jaa pun tak tahu. tup-tup bila tengok, 2 ketul BE/CPUV tu dah pun metered. padahal hari-hari jaa check, takde pun BE/CPUV yang 2 ketul tu…huuuu!

Nasib baik laa BE/CPUV pertama jaa dari Nuffnang iaitu Libresse masih lagi duk ‘on going’ and still berjalan earningnya. hepy gak la saat ini... heee! tapi kan.... kenapa la kejap sangat yang 2 ketul BE/CPUV tu metered ya? earningnya pun sikit hanya 6 sen sajo.... hrmmm…. takde rezeki jaa untuk merasa earning yang banyak dari 2 BE/CPUV tu kot…huhuhuhu….


p/s : Dear Nuffnang, nak mintak BE/CPUV lagi bolehhh? kekeke...

27 April 2013

BOLA : Kelantan Lawan T-Team




tuan blog ada kat stadium Kota Bharu ni
tak sabar nak tengok bola 'live' kat stadium...weeeeee!
hope The Red Warriors menang malam ni.
jaa target 2-0..... erkkkk....boleh gitewwww??


p/s : jgn fikri mengamuk dalam stadium udah ler...


Model Kebaya Nyonya


blog baru jaakechik, jaa kechik, jaa kecik, jaakechik, keluarga jaakechik, blog jaakechik, blog jaakechik corner, pemilik blog,

Salam Sabtu buat semua! Pic ni lama dah jaa snap ni, tapi hari ni baru puan blog rajin nak letak kat sini. sengaja upload sebab nak menyemakkan blog! harharhar.... model lain bergaya ngan cutting yang comel. jaa lak keding+kering=sekeping! muehehehee......


p/s : Comey Tak Kak Ton??? ~KAHKAHKAH!!~

Zura Thr Gegar : Aku Minat Dia!!


wahh...tajuk tak menahan!
jangan korang ingat jaakechik ni lesbian pulak, kekeke!
ekceli jaa memang peminat Mek Zura ni.
FYI, Mek Zura ni Penyampai di Radio THR GEGAR
kalo kat pantai timur ni, THR ni kira radio yg paling best laaa!! ~bagi aku!


jaa paling suka kalo part 'Sembang Petang'
sebab ada Mek Zura yang suka 'Kecek Banyok' hehehhe...
pandai dia amik hati pendengar dengar celotehnya yang bersahaja
topik yang yang di utarakan pun best-best!
senyum sengsorang jaa bila layan Sembang petang!


maybe yang di luar Pantai Timur tak tahu pasal THR GEGAR ni kot
tapi jaa sebagai Ore Kelate memang suka dengar THR GEGAR ni.....weeee!



pic jaa cilok dari : FB MEK ZURA THR GEGAR

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...