kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 January 2014

Aktiviti Aku @ USM Penang



pjj usm, intensif pjj usm, kursus intensif pjj 2014, pengajian jarak jauh 2014, pjj usm 2014, assignment pjj usm, blog pelajar pjj usm,


Alhamdulillah.. akhirnya berjaya jugak group jaa buat presentation untuk hari ini... markah yang kami bakal dapat tak tahu lah berapa... hope diberi markah penuh...~hope so!

Selepas present, kena buat laporan pulak... tapi hok tu lenkali ler kita pikir... for today aku nak relaxxx... coz today is jumaat... masa untuk tenangkan fikiran.... since petang ni jadual free!

Nak pecah dah otak 5-6 hari duk sini weh.... asyikkkkk duk hafal nota tetiap kali ada exam. banyak guna OTAK duk sini nih. rasa penat duk hadap buku manjanggg.... ngan selsema aku yang belum hilang.. buat aku tension... huhu...

Bertabahlah hati 5 paper je lagi.... (semua 7 paper).


pjj usm, intensif pjj usm, kursus intensif pjj 2014, pengajian jarak jauh 2014, pjj usm 2014, assignment pjj usm, blog pelajar pjj usm,


Pukul 10 pagi tadi ada exam JKA 212 (Isu-Isu Antropologi Dan Sosiologi). senang ke payoh??? so far ok laaa jugak.... (ayat sedapkan hati). soklan di tahun dua ni sumenya subjektif (esei pendek).

Susah ke senang ko agak ler sendiri... MUEHEHE...

Pukul 11.05 pagi jaa dah kuar dari dewan exam... then terus melaju ke Tesco Sungai Dua dengan Ana... nak window shopping... beli jajan... and etc etc... pastu settled shopping kami kenyangkan perut kat food court Tesco dulu...

Pukul 1pm terus balik ke hostel semula!



Sempat gak rembat 3 ketui baju untuk Fikri (^_^)

pjj usm, intensif pjj usm, kursus intensif pjj 2014, pengajian jarak jauh 2014, pjj usm 2014, assignment pjj usm, blog pelajar pjj usm,


Hok ni pulak cerita semalam... ini kelas untuk minor yang jaa amik. Pengantar Geografi (JMG 101). oh ye, lupa nak citer masa kat sini jaa sempat jumpa Blogger Fizafantagiro jugak. 

Tapi sempat sembang kejap je, coz memasing rushing kejarkan hal lain... 

So far, jaa belum jumpa lagi Blogger Chic Na kat USM ni... dia punya hostel jauh dari jaa... tapi takpe one day jaa kena adjust ngedate gak ngan dia nih.. tgh tunggu masa sesuai... :)

FYI, mereka pun buat PJJ di USM jugak... (*_*)




Ni pulok kisah bila ni yer? kisah semalam jugak kot... haha... tunggang terbalik aku punya susunan citer... aku main upload sekali harung jer sume gegambar ni... ni waktu kelas JKA212 rasanya kot...




Hok ni masa 22hb januari lagi nih.... masa tu kami on the way nak gi exam JMG211 (Geografi Manusia).. ewahhh sempat lagi selfie lam kete... gilo bergambar sangat! 

Bergambar ni satu aroma terapi... me-release-kan tension kata orang... betoi dakk? selfie, pastu up status di FB, wechat, IG, Twitter dan segala mak nenek media sosial yg ada termasuk blog.... 

Hahahaha... Kauuuu MAMPU???




Last but not least tepek lagi seketui sebesor-besor alam gambar perah-sangg daku.... kaler tudung kuning terangggg ang ang.... terasa macam kerabat diraja pulak... kekeke....

Jaa sekarang ni dah kembali tergilakan tudung bawal tau... ntah kenapa rasa macam sedap pulak pakai bawal plain nih... nak mai USM ni 7-8 lai aku borong...

Memacam kaler ado heh! meriah lemari aku! plus lagi regenya gilerrrr murahhhh... 5 hingget se-lai je pon.... aku terpengaruh ngan adik aku ler ni. pandai dia physco aku!

Ciskek betoi!
Jom Follow Facebook jaa dengan KLIK button dibawah :


7 comments:

  1. wow akak buat pjj, akak amik kos apa? liz br hajat nk bt jgk. mahal tak kos nya kak?

    ReplyDelete
  2. Goodluck ye..moga dot markh bertingket2..

    ReplyDelete
  3. oooo nak g shoping dia cepat jea keluar dari dewan exam yea!

    ReplyDelete
  4. pegi mana2 mesti ingat fikri ank kan jaa... bgus la jaa ni.. :)

    ReplyDelete
  5. saya call pihak pengambilan peljar pjj..call byk kali tapi depa xangkat pun..huhu..sedehnye..

    ReplyDelete
  6. jumpa jugak kita akhirnya kan.. hihi..

    ada presentation jugak ke? gulp!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...