kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 January 2014

Counting Days to USM Penang....



10 Days to go.... Are you ready for campus life jaakechik??

Pejam celik, pejam celik... cepatnya masa berlalu... baru jer hari tu gi kursus intensif di USM. kali ni nak pergi sekali lagi.

 Dah setahun rupanya... cepat betul!

Dulu masa ke kursus orientasi (julai 2012), fikri umur 7 bulan.  pastu, first kursus intensif (Jan 2013) fikri umur (15 bulan).

Sekarang ni kali kedua ke kursus intensif umur fikri dah 2 tahun 3 bulan... hrmmm... cepat sungguhhhhh lahaiii masa berjalan kan?

Tup tup anak dah besar.... 

Bila dah besar ni lagi la hati mama ni susah rasanya nak tinggal dia lama2... skang ni dia makin cerdik... tengok jer mama takde.. terus mencari...

Sikit lagi bila mama pergi ke kursus intensif (25days) camana lah dia.... boleh ke tido ngan abahnya tuh... selama ni dia tido atas perut mama je... manja terlebih! 

Ngan abah dia takmo sangat. time jenjalan, nak la dia ngan abah dia. sebab abah dia suka dukung. kalo jaa memang tak laa nak dukungggg... patah lengan beb! haha!


USM Penanggg... Mu Tunggu Aku Datang!!


7 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...