kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 January 2014

DTSP - Dewan Tunku Syed Putra






Sepanjang seminggu jaa dok di USM ni, semalam baru first time jaa ada kuliah di Dewan DTSP ni.. dulu masa di tahun satu, alwez ada kelas kat dalam ni...


 


Dewan ni ada 1 1/2 tingkat , ramai boleh muat dalam ni ooo... jaa kalo masuk sini suka dok tingkat atas... sebab kat bawah econ dia terlalu sejukkkkk... kat atas ni lebih syok kot!




Nih tempat febret kami.... hehehe.. kat atas ni orang tak ramai sangat... so tak segan sangat ler... niat di tahun 2 ni nak duk tingkat bawah dan palingggg depan benornya.. tapi tak jadi... cancel! 

Niat dah lariiikkk!!




Aku yang terawal sampai kat tingkat atas ni.... jom bergambor duluuuu...!!
tetiba masa ni member cakap, "Eh, besarnya jerawat mung!"




Nampak jerawat? Okeyy moh kita tutuppppp! :)
Haahahaha.... aku pon pelik.. kenapa subur pulak jerawat kali nih!




Babai.... doakan kejayaan aku yer sahabat....!!



Jom Follow Jaakechik. KLIK button dibawah :


4 comments:

  1. Gudluck jaa...cemana exam tadi..?

    ok semua?tembak je..hehehe

    ReplyDelete
  2. pray for u dear.. aikk baju yg sama jer mcm masa jumpa depa..hikhik.. tp jaa pakai apapun comey jah ... ;)

    ReplyDelete
  3. haha.. dan lagi bergambo.. cikna kalo kt dtsp suka dok bawah siap dok depan lagi hokay.. bkn ape senang time nak kuar.. kekeke..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...