kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 January 2014

Lipstick Maybeline Watershine Pure



lipstik watershine maybelline, lipstick, lipstick maybelline, harga lipstick maybelline, testimoni maybelline, tips make up, watson,


Hari tu jaa ada pergi Watson dengan member ofis jaa. kitorang singgah time nak ke USM hari tuh. jaa memula teman je ofismate ni shopping...

Tapi terpengaruh jugak, bila Watson buat offer murahhhhhh for lipstick watershine Maybelline... Buy 1, Free 1. Gila kau tak terjebakkk?


lipstik watershine maybelline, lipstick, lipstick maybelline, harga lipstick maybelline, testimoni maybelline, tips make up, watson,

lipstik watershine maybelline, lipstick, lipstick maybelline, harga lipstick maybelline, testimoni maybelline, tips make up, watson,


Rege satu lipstik tuh RM24.90. 

So bila beli satu percuma satu jaa ngn ofismate amik ar sorang satu, pastu share bayar. kiranya RM12.50 je seorang untuk seketui lipstik maybeline tuhh...

Uuuu... murah3x... Maybelline XXL Mascara pon murahhhhh!!!

Lipstik Maybelline ni bila kita pakai, kita punya mulut bibir nampak juicy basah... berkilat... kiranya dia beri kelembapan laaa.. takde le bibir kita jadi kering dan merekah nantiii... tak gitu????

Wanita dan lipstik takleh terpisahhhh kan???


7 comments:

  1. cantik warna dia n murah plk tu..:)

    ReplyDelete
  2. dah lama tak beli makeup...mood makeup dah tak de sekarang nie...

    ReplyDelete
  3. kalau share dgn kawan mmg murah ya amat..tpi kalau beli sengsorang, rege tu mahal sket

    ReplyDelete
  4. nak pegi watson jugak la. huhu.

    ReplyDelete
  5. murahnyaa.. nak pegi jugak nanti brg byk da abis.. :)

    ReplyDelete
  6. murah tuuu...!

    mcm nurkan jaa..kureng sikitlah dgn lipstik..kadang2 sampai mak tegur sbb bibir pucat je..huhuhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...