kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 January 2014

Malam Anugerah Kecemerlangan AADK di PCB Resort



aadk, angerah malam cemerlang, anugerah khidmat cemerlang, cara mohon kerja kerajaan, kerja, ofis, uas pengkalan kubor,

AADK Negeri Kelantan telah mengadakan acara makan malam sempena Malam Anugerah Kecemerlangan & Motivasi di PCB Resort pada 15 Januari lalu...

Agenda utama malam itu adalah untuk memberi penganugerahan pada AADK Daerah dan UAS.... semua pejabat bertanding bagi merebut pelbagai anugerah terbaik...

Anugerah Penguatkuasaan Terbaik, Pencegahan Terbaik, Pemulihan Terbaik, Pengurusan UAS Terbaik, Keceriaan Pejabat Terbaik.... dan bermacam yg terbaekkkk lagi laa...



Semua staff AADK Negeri Kelantan di jemput hadir... jaa pun tak ketinggalan sama-sama memeriahkan majlis ni... best oooo makan-makan sambil bermesra with staff lain!!

Time majlis gini arr boleh berkumpul... boleh kenal batang hidung...

Tema malam tu adalah MERAH. makanya semuanya cantik molek anggun menawan ngan baju kaler merah! aku jer yg tak berapa nak anggun! muehehe...


Tak anggun coz baju ku baju lama. baju yg jaa pakai ni dah berusia 3 tahun nih... lama bebenor dah haih... tapi still molekkkkk lagi so aku hentammm jer...

Janji...menepati tema!

 aadk, angerah malam cemerlang, anugerah khidmat cemerlang, cara mohon kerja kerajaan, kerja, ofis, uas pengkalan kubor,

 

Sebelum makan... mari kita bergoyang gedix snap gambar lagi dan lagi! muka tak cunggg takpe.. coz boleh cover ngan kamera 360. hahaha... 

aadk, angerah malam cemerlang, anugerah khidmat cemerlang, cara mohon kerja kerajaan, kerja, ofis, uas pengkalan kubor,

Malam tu pejabat jaa menang Kategori Pengurusan UAS Terbaik (ada 3 UAS di Kelantan). Ko ingat retiss jer ke ada Anugerah Terbaik??? kami pun adoo lerrr!

UAS is shortcut to Unit Antidadah Sempadan. 1 di Rantau Panjang, 1 di Bukit Bunga dan 1 lagi di Pengkalan Kubor...

Sebelum ini pejabat kami pernah dapat Anugerah Program Penguatkuasaan Terbaik. hebakkk tak???? ~Fuhh... kembang semangkuk hidung aku..!


Persembahan nyanyian pun ado mlm tu... kiranya idok ler boring... time gini la nak fun sikit kan.. release tension kata orang! biarpun ada yg cuba me-nyumbang-kan lagu.... :)

Oklah tu je lah nak citer nya...

Takde yg glam pon. citer biasa sajo. just blogkan kat sini for kenangan di hari tua... mana tahu kot tua seksok aku nyanyuk boleh repeat baca  balik kannn....?

Heehehehe... btw, tengkiu for reading!!



  INFO : Permohonan PJJ USM Sidang 2014/2015 Kini Dibuka



7 comments:

  1. Syoknyaa kerja kg kelate kann. Xyah pening2 pk nk balik kg

    ReplyDelete
  2. happening nye jaa...merah sangat lah mak ngah!

    tahniah untuk jbth jaa..jadik retis skjp terima anugerah yg sgt2 dinantikan..hehehe

    ReplyDelete
  3. lama tak singgah sini...adoi jaa cun ni..suke la sue tgk...makan besaq naaa...

    ReplyDelete
  4. patut la kat fb manjang upload pic :D hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...