kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 January 2014

Menu Baru KFC : Chewy Cheese / Bebola Keju



kfc, menu baru kfc, chewy cheese, harga menu baru kfc, harga set chewy cheese kfc, bebloa keju kfc,

Ehemm.. ehemm.. kami ke KFC lagi..

kfc, menu baru kfc, chewy cheese, harga menu baru kfc, harga set chewy cheese kfc, bebloa keju kfc,

Sesungguhnya my laki with his febret takkan terpisah jauhhh... muahahaha... hantuuuuu kehepsi betoiii... pantang ada menu baru terus terjah... 


kfc, menu baru kfc, chewy cheese, harga menu baru kfc, harga set chewy cheese kfc, bebloa keju kfc,

Ni dia...menu baru kepsi. Chewy Cheese aka Bebola Keju. harga 1 set RM9.95 kot rasanya. dah lupa... coz dah lama pergi... belum sempat entrykan aje... weee!

kfc, menu baru kfc, chewy cheese, harga menu baru kfc, harga set chewy cheese kfc, bebloa keju kfc,

Biarpun aku agak kurengg ngan kehepsi... tapi keno redhoooo... nak gembirakan hati en.suami punya pasal... 1 Set Hot Box Zinger Burger + 1 Set Chewy Cheese. RM25 kot.

Betul-betul lupaaa... hrmmm.. urat banyak putus katakan... :)


Ni dia bebola cheese yang baru tuuu... tak rasa sangat cheesenya... cam biasa jer. takdenya nak meleleh macam dlm gambar yg dia dok display tuu... kih3...


Fikri ni pun dah mula berkongsi pebret yang sama ngan bapaknya.

Pebret ngan hayam kehepsi.. hah... elok la tu, mama suka makan kepak ayam or thigh.. si bapak gilerkan zinger burger... si anak sukakan paha! 

Hoho. complet set! 

Hoiii kehepsi.... sila lantik kitorang jadik duta plissss!! bhahaha....


12 comments:

  1. Belum pernah makan lagi yang bebola keju tu.. hee ;D

    ReplyDelete
  2. da rs aritu..sedap jg la...pd hal bleh je kalu nk wat sendiri ;-)

    ReplyDelete
  3. Bab bab cis ni akk kureng. Kecuali kek leleh.

    ReplyDelete
  4. Teringin gak nak try chewy cheese tu.. tapi tak berkesempatan lagi... Huhu...

    ReplyDelete
  5. aritu suami ada gak beli menu baru tu tapi takleh nak makan sebab kena pantang. huhuhu. faqih pon berhantu dengan peha ayam kfc. hehe.

    ReplyDelete
  6. dah boleh jadi duta makan2 ni. hehe

    ReplyDelete
  7. dalam iklan semuanya nampak sodap.. huuu..

    ReplyDelete
  8. mmg peminat tegar betullah suami jaa kan.. :)

    ingatkan meleleh2 cheese nya..heheh

    ReplyDelete
  9. hah,betoi2 yg chesee tu xsama pon mcm dlm iklan..drect kena tipu gn iklan dan gambar kan..heheh

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...