kelab blogger ben ashaari, KBBA,

14 January 2014

Salam Maulidur Rasul Buat Semua



Salam Maulidur Rasul buat semua... 5 hari blog tak ber-update.. hari ni mood nak mengetuk keyboard muncul juga... busy giler sekarang ni wehhh... busy ngan apa-ke-benda aku pon tak tahu... 

Yang pasti aku yg sibuk menyibukkan diri sendiri... haha..

Aku sekarang tengah pulun salin nota-nota yg lecturer bagi... buat bekalan for exam PB bila gi Kursus Intensif nanti... selain tu aku busy wat esaimen gak... ada satu esaimen dah nak sampai dateline-nya... kejar masa wehh!

Lusa.. hari last aku keje... pastu jaa apply cuti 2 hari for kemas rumah and kemas bembarang apa yang patut sebelum tinggalkan rumah nanti... banyak benda nak kena buat nih sebelum ke Penang pada 19hb nanti...

Eh, nak tukar topik jap...

Semalam "Hari Kangkung Sedunia" kan! macam-macam cite pasal kangkung keluar baik di fb, twitter mahupun blog... dari segala mak nenek resepi hingga lah ke fakta kebaikan dan khasiat kangkung org post...

Femes betul kangkung semalam... habis tenggelam sayur-sayur lain... Hee!

 

Buat semua sahabatku... Salam Maulidur Rasul buat semua ya.. lupakan sebentar isu kangkung yang MELETOP ini... sama-sama kita perbanyakkan selawat... (^_^)

Sebut pasal maulud nabi ni, tetiba jaa teringatkan sambutan maulud nabi di zaman sekolah dulu-dulu.... best! sebab... ada jamuan makan-makan, selawat ramai-ramai di tepi koridor kelas... pastu boleh dapat bunga rampai... wangi!! kelas pun tak belajar...!! double best!!

Petang nanti jaa nak ke Majlis Maulud Nabi di rumah my sista di Dewan Beta!!

10 comments:

  1. Allahumma salli ‘ala Muhammad wa Ali Muhammad ..
    salam Maulidur Rasul 1435H

    ReplyDelete
  2. salam maulidurasul jaa..

    bulan maulud best boleh selawat boleh makan.. hehe..

    ReplyDelete
  3. salam maulidur rasul jaa.. :)

    kangkung celup tepung sedap gak.kekeke

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...