kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 February 2014

Cek Ke-3 Nuffnang



BE/CPUV nuffnang, buat duit dengan nuffnang, cash out nuffnang, cek nuffnang, earning nuffnang,


Cek ke-3 Nuffnang ini dah lama jaa terima... since hari kedua jaa berada di Penang (20 jan). masa tu encik suami yang whatsapp gambar cek ni untuk jaa..

Nilai tak banyak mana pon RM67.36 shj.... tapi jaa syukur jugak sebab Cek Nuffnang ni jaa dapat ni hasil daripada blog ini!! cek ini lebih banyak dari yang pertama dan kedua.

Cuma sekarang ni jaa rasa FRUST ler ngan NUFFNANG!! bukan hape jaa perhatikan sejak masuk tahun 2014 ni, belum penah sekali pun jaa diberi iklan CPUV...

Dan satu lagi.... jaa duk perhatikan dah hampir 5-6 minggu dah earning Nuffnang tak berganjak dalam akaun jaa. jaa juga ada terbaca di beberapa blog lain, mengatakan hal yg sama.

Apakah Nuffnang tak jujur dalam mengira earnings blogger yang setia pasang iklan dia??? agak kecewa juga rasanya... bila dah sebulan lebih earning jaa masih kekal RM35.19...

Kang aku curang pasang iklan lain kanggg...!!


Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :



10 comments:

  1. syuk punya baru nak cecah 20 . walaupun dah 4 bulan pakai nuff ni.

    ReplyDelete
  2. Zara pon ada bca complain blogger lain ni.. huhu.. harap nuffnang dpt jelaskn/slesaikn masalah ni scptny.. btw.. congrats ek da dpt cashout lg.. zara blom.. masi byk perlu d lakukan/d usahakn.. hikhik.

    ReplyDelete
  3. pasal earning xberganjak tu.nur pun perasan gak...skrang ni mmg mcm dah xde iklan kat blog....

    xtahulah kenapa dengan masalah nuffnang ni...

    ReplyDelete
  4. urmm..cheery pun rasa cm tu..
    cheery punya earning pun xberganjak sngat huhu..ke nuff cuti raya??kihkih

    ReplyDelete
  5. tahniah Jaa..merasa jugak hasil dari blog..SB punyer ntah tunggu sepuloh tahun lagi kah..huahuahua!!..

    ReplyDelete
  6. awal tahun kot, nuffnangnak buat financial year closing untuk tahun lepas :-)

    ReplyDelete
  7. oklah tu dah masok 3.. deqla 1 hape pun mana penah cash out.. duit dlm tu x penahnya cukop2.. hahahaha..

    ReplyDelete
  8. hihi.. nak curang eh.. jangan jangan.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...