kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 February 2014

CPUV Pertama 2014 : IKEA February Sales



Ikutkan hati.. rasa gerammm jer ngan Nuffnang nih... sejak masuk tahun 2014 ni kan, sekali pun blog jaa tak pernah di beri CPUV. Last jaa dapat CPUV ialah pada 21 Disember 2013 daripada INTI CYCLE.

Pernah gak rasa macam nak beralih arah jer ngan syarikat pengiklanan lain.. tapi bila di fikir berkali-kali rasa sayang pulak... hrmmm reda je lahh weii.. biarpun earning dia dalam masa dua bulan hanya berganjak kurang dari 50 sen... huh sabar je laaahhh...

Padahal sebelum ni lajuuu je earning tu naik...




Orang kata nak CPUV kena rajin hantar tiket dan update survey kan? tapi... tu laa jaa sebulan lepas busy ngan PJJ dan holiday, tak menyempat nak isi segala bagai tuh...

Dah free ni baru terhegeh nak send tiket dan update survey..

Makanya jaa gigihkan jejari jaa hantar tiket ke Nuffnang bertanyakan tentang CPUV ni.... pagi jaa hantar... dalam 1/2 jam dia reply... dan dalam 1 jam selepas tu jaa check dalam akaun Nuffnang, ada CPUV baru dahhh!!!

Huwaaaa... tak sesia kerajinan aku send tiket kelmarin beb!!! CPUV ni dari IKEA February Sales 2014.... mekasih Nuffnang.. Mekasih IKEA.. dannnn... buat blogger yang masih belum dapat CPUV meh le cecepat send tiket sekarang...




Korang tiru jer sebijik-sebijik ayat aku kat atas tuh, kalau dah tertulis rezeki korang... InsyaAllah melekat...! yang penting kena letak ketiga-tiga jenis iklan (leaderboard, skyscraper, large rectangle). pastu rerajin update blog dan jangan lupa maintain kan trafik jugak okey...

Send tiket ke Nuffnang ni jangan skema sangat ayat dia... tak perlu nak speaking bagai.. ko tulis melayu pon dia paham... so jangan ragu-ragu.. tulis aje straight to the point yang ko ni nak CPUV... tulis macam aku tuuuu...mih mih mih...


p/s : aku jarangggg send tiket... tapi kalo aku sent memang ayat aku powerrrr dan... memang ayat tak tahu malu punya.... hak hak hak... 




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :


16 comments:

  1. Assalamualaikum awak. alhamdullilah. murah rezeki ~~~

    ReplyDelete
  2. tahniah.
    be baru tgh running hihi
    kita dpt visa

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki, congrats Jaa...

    ReplyDelete
  4. serupolah jaa weiii, ngelast sekali bln 12 haritu. ata tiket jgk ehhh kihkih

    ReplyDelete
  5. tahniah jaa..SB send tiket pun tak da jugak cpuv di tempek..sedey..tu yang pasang iklan lain tu..kecewa hamba

    ReplyDelete
  6. haha boleh la tiru ayat akak tu. kita pun lama dah tak dapat CPUV

    ReplyDelete
  7. hikhik. takleh tahan baca ayat jaa. huhu. btw, tahniah :) nuffnang saje je nak tgk kesabaran blogger ni ^ ^

    ReplyDelete
  8. whoa, tahniah kak jaa. cerita berkaitan makanan sila banyak2 update >.<

    ReplyDelete
  9. amboii siap ngadu kat nuffnang.. haha.. untung lah nuffnang dah bagi lps tu yer..

    ReplyDelete
  10. Sama la..

    Dapat iklan satu sen, tiga sen, lima sen je.. itupun sehari je kot..

    skang ni takde dah iklan yang on going..

    kecewa.. huhu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...