kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 February 2014

Di Majlis Kenduri Sepupu





Kelmarin jaa balik ke rumah MIL di Gunong Bachok. adik beradik en.suami sumenya berkumpul disana coz kitorang janji nak pergi ke majlis kenduri sepupu en.suami di Beris Lalang together gether. 

Ramai betoi oii.. dah macam bergambar di pagi raya pulak... kekeke... tu belum interprem semua family members tuh... kalo tak, maunya tak muat nk bergambar... 

2 keluarga takde dalam ni.. :)




Itu lah dia pasangan pengantin... Dua dari kanan (yg berdiri) tu MIL jaa..




Ini geng anak-anak dara... eh silap... ini anak-anak sedara belah en.suami!! jaa kena kepit ngan cewek-cewek comel... hinggakan ke-comel-lan aku tenggelam sudahh... hahaha...




Ehemm... tepek seketoi pic mama ngan fikri si budak manja kededekkk!! nak berkepit ngan mama manjang since mama balik ni... "Nok Ma... Nok Ma..."

Big boy sekarang nak berdikari sendiri. bila mama nak suap memang tak di bagi nya.... see, dia tarik pinggan takmo kasi jaa suapkan dia... eeee geram betoi tau...


Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :



7 comments:

  1. gunong? hehe. my village tuu. gunong kat mana?? heee

    ReplyDelete
  2. Selamat pgantin bru buat spupu suami sis..ramai masuk bgambar ni. Meriah sungguh.. ^^

    ReplyDelete
  3. fikri riso mama dia lari tinggalkan dia lagi tu..sbb tu kepit je..hehehe

    ReplyDelete
  4. hihi.. merahnya makngah.. selipar pun merah eh.. :p

    ReplyDelete
  5. dah besar ye anak anak sedara sbelh en suami jaa

    ReplyDelete
  6. meriahnya.. family jaa & husband jaa memang ramai kan.. sekali berkumpul penuh rumah.. bestnyaaa..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...