kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 February 2014

FESYEN TUDUNG TERKINI



 



Korang minat pakai shawl tak?? Jaa suka! Jaa suka pakai shawl kalau nak kemana-mana. Tapi jaa punya belitan shawl idok ler bersimpang siur… Just nice jer… idok ler leher tu jadik keras kejung sampai nak toleh ke kiri kanan pun susah… 

Bertudung ni nampak manis dan sopan kalau nak dibandingkan dengan gegurl yang free hair… kan? (mohon maaf pada yang terasa) dan tak semestinya pompuan yg bertudung tak boleh bergaya, ye dakk? Kena pandai pilih ler mana yang seswaii ngan kita… 






Pakai tudung ni, tak perlu nak skema sangat untuk matching-kan kaler.. pakai jer ngan memana warna baju kesukaan. Skang ni zaman orang pakai baju ngan tudung kaler kontra…! dengan kata lain “blocking colour”.

Boleh jer pakai ngan baju bercorak tribal atau geometrical, printed blouse atau baju kurung with tudung bercorak bunga. gayakan tudung mengikut gaya kita sendiri. tak perlu nak tiru gaya retiss sangat. "Be your own style. Be yourself!!" Baru lah konfiden nak keluar dari rumah!!





Ni aku nak tanya... ko dah tengok Tudung dalam Website ZALORA? Uuuu.. cecomel wehh.. rege pon murah bermula dari RM9.00 ke RM19.00 dan ke atas... design pon lawa kemain... Skang ni terdapat pelbagai rekaan Fesyen Tudung Terkini yang lebih moden dan sesuai dengan trend fesyen terbaru. Rambang mata tengok design-design dia yang comel tu…pufff tergoda nafsu mak nak!!


 



Zalora.my ni bukan setakat jual pakai dan kasut jer. Zalora jual tudung gak. Zalora menawarkan hijab online dgn harga berpatutan dari pelbagai jenama terkenal. Zalora menawarkan koleksi trendy tudung online dengan pelbagai warna dan rekaan untuk anda. “less is more”, adalah lebih baik untuk meminimakannya agar tidak terlalu nampak “berat” dan “disturbing”.

Jimatkan masa dan wang anda dengan shopping online di Zalora.com. Zalora Malaysia memberikan pengalaman beli-belah atas talian yang terbaik buat pelanggan. Penghantaran percuma disediakan ke seluruh Malaysia dan pemulangan juga adalah percuma. Online shopping adalah jawapan mudah bagi mereka yang tidak mempunyai masa dan masih mahukan retail therapy di rumah!


Jom shopping Tudung di ZALORA sekarang!!





Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :


15 comments:

  1. saya pun suka pakai shawl. nak cari yang labuh & cantik susah, byk yang mahal2. huhu..

    ReplyDelete
  2. MURAH NYA TUDUNG ZALORA...TP NAMPAK CAM JARANG..KENE PAKAI INNER LA

    ReplyDelete
  3. lama x pkai shawl...tiba2 rasa susah nak belit..

    ReplyDelete
  4. tira pun suke jugak pakai shawl . hehe . kawan tira ade jual shawl murah . ce carik kat ig . hijabbynzack . serius , mesti kak jaa suke .

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, tolong visit blog saya k,http://banjarich.blogspot.com/.terima kasih

    ReplyDelete
  6. tak reti nak membelit2 ni jaa.. memang teringin.. sila beri tunjuk ajar.. hehe..

    ReplyDelete
  7. asalkan bukan yang kelihatan bentuk leher itu sudah cukup nice kak jaa :D

    ReplyDelete
  8. sokong cikna..mohon jaa buat tutorial.. :)

    ReplyDelete
  9. suka tgk org pakai shawl..tp x reti nk gayakan.. so jaa mohon buat tutorial pakai shawl cara jaa tu yer..hihi

    ReplyDelete
  10. cantek...kalau kena penggayaannye..:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...