kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 February 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014


Assalamualaikum dan Selamat Malam


Setelah berkurun jaa tak join mana-mana Giveaway, hari ni terdetik pula hati nak join since malam ni jaa tak tido lagi... hehehe... agaknya jaa orang pertamakah yg join GA Kak Ina nih?? GA yang ini mudah. copy paste aje! Click Here to Join. (^_^)


blog intan berlian, blog kak ina intan berlian, giveaway, giveaway 2014, intanberlian,


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)


TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
 


18 comments:

  1. mmg yang org pertama pun jaa.. hihii

    thanks join.. good luck...

    moga ada rezeki jaa.. :-)

    ReplyDelete
  2. assalammualaikum, datang singgah sini, dari GA yang sama ;)

    http://www.haneeza.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014_3.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..Singgah dari GA yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  4. Salam...datang dari GA yang sama..dah follow your blog.jemput berkunjung ke blog saya juga and follow me back ye..tqvm..:)

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  5. semangat jadi org pertama join..wahhh.. good luck tau!

    ReplyDelete
  6. hai... singgah dr segmen sama..
    jemput singgah ke segmen saya pulak..
    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html
    gudluck tq. ^_~

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, singgah dari GA yang sama, jemput singgah ke blog.. :) Sambil-sambil tu, follow kita juga. :)

    http://chichiziee.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen sama..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html
    good luck and happy blogging.

    ReplyDelete
  9. saya join :)

    http://damiashukri.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  10. salam..Hai..sy follow sini.. dtg dari segmen yg sama..slmt berkenalan..jemput ke blog sy ye..

    http://sweetlittlemom.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini.

    http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...