kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 March 2014

6 Biji Domino's Pizza Sekaligus - Syurganyaaa...


Assalamualaikum wbt


Masa kat Penang hari tu, biras jaa (AYU) belanja kitorang makan Dominos Pizza... ini semua gara-gara my en.suami ler nih.. sokmo sebut nak makan pizza dominos.. akhirnya sampai ke Penang dah terhidang limpahan 6 ketui pizza... panas-panas lagi heh!!


domino's pizza, pizza hut delivery, pizza paling sedap di Domino's pizza, classified chicken dominos pizza, pizza hut,


6 biji pizza saiz regular
macam-macam perisa ada wooo.. rambang mata tangan aku memilih




Kerak : New York Crust / Topping : Meat Mania




Kerak : Crunchy Thin Crust / Topping : Aloha Chicken




Kerak : New York Crust / Topping : Flaming Tuna




Kerak : New York Crust / Topping : Classified Chicken




Kerak : Cheese Burst Double Decker / Topping : Classified Chicken




Kerak : Crunchy Thin Crust / Topping : 7 Meat Wonders




Bagi tekak aku.... Pizza Dominos yang paling sedapppp meletop-letop antara 6 biji ini ialah Kerak : Cheese Burst Double Decker / Topping : Classified Chicken.  tuh hah.. gambar yang atas tuuhhh... 2 lapis kerak Crunchy Thin Crust. tetengah antara 2 lapis kerak tu, dia letak krim keju (cair melelehhh)... mabelesss beb!!




Bila makannnnn, tu hah meleleh leleh cheese kat jari aku yang kemetot tu... tapi nak kerak yang double decker ni kena tambah duit RM5.00 untuk piza saiz regular. RM7.00 saiz large. dah nama pon duble decker kan, so memang sedapppnya berganda untuk peminat cheese dan pizza!!




Semasa memula hidang cantik jer posing si pizza dominos nih




Yang ini sesudah 3 minit berlalu.... dah hampir separuh licin wooo... dan selepas 10 minit berlalu 80% licin di pulun oleh 3 beradik - 3 biras.. belen yang ada tu kitorang panaskan untuk brekfes esok pagi... 6 biji pizza memang banyak giloshhh wehhh.... syurgaaaaa sangattt... baideway TENGKIU AYU coz belanja kami semuaa!!!!!


p/s : dominos dah buka cawangan di kota bharu!!


:: Entry throwback ni... even citer ni dah lama basi, bertabah je lah korang membaca yekk... sila feeling aku berada di Penang lagi... hehehe... pelan-pelan kayuh karang entry!




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :


13 comments:

  1. Assalamualaikum awak. wahhh terliur kita tengok~~~~ lama tak pekena dominos. hiewhiew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..

      Jaa pun terliur bila tgk pic ni semula..

      Heee...!!

      Delete
  2. Mak aihhh banyak nya.. sedap2 plk tuh.. Sabar jelah.. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6 biji saiz regular... best betoii...

      Delete
  3. Replies
    1. Rezeki kami bila ada yg sudi belanja...

      Delete
  4. konfem lepas tu semua melepet.. kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu chic na... lepas mkn semua ngantukkkkk...

      Delete
  5. berbaloi baloi la kan makan berjemaah.tak habis esok perangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belen yg tak abis tu mmg kami panaskan utk brekfes pulak...

      Delete
  6. duk tunggu bilo la SUBWAY nok buko kat KB nih....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...