kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 March 2014

Beli Voucher GROUPON : Kenny Rogers Roaster


 Assalamualaikum semua


Sejak dua menjak ni aku berpantang benar dengan website shopping online. memang pantang sungguh.... pantang tengok!! kalau dah tengok.. aku akan beli... (jika murah) hahahaha...


voucher groupon, groupon, caara nak beli pakej groupon, voucher murah groupon, makan kenny rogers roaster guna groupon,


Geram sungguh aku tengok offer dari Website Groupon nih. murah kemain. pakej makan-makan untuk dua orang di Kenny Rogers Roaster hanya RM38.00.

Walaupun pakej ni belum termasuk air. tapi tetap murah jugak berbanding harga walk-in. sesapa yang penah ke KRR akan tahu ler kan... camana rege makanan kat situ...


voucher groupon, groupon, caara nak beli pakej groupon, voucher murah groupon, makan kenny rogers roaster guna groupon,


Aku hari-hari terjah Groupon ni. plus lagi hari ni gaji masyukkk... lajuuuu jer tangan google www.groupon.my (^_^) masukkk jer terus nampak pakej KRR ni... "eee murahnya... eee sedappnya... eee rasa nak beli jer..." hahaha.. 

Jom tengok apa yang kita dapat melalui pakej RM38 ni :


 voucher groupon, groupon, caara nak beli pakej groupon, voucher murah groupon, makan kenny rogers roaster guna groupon,


 1 x Kenny Quarter Meal (RM18.50)
Roasted 1/4 Chicken with 3 side dishes and 1 muffin


voucher groupon, groupon, caara nak beli pakej groupon, voucher murah groupon, makan kenny rogers roaster guna groupon,


1 x Kenny Chicken Porridge Meal (RM17.50)
Roasted 1/4 Chicken, Porridge, 1 side dish and 1 Muffin

voucher groupon, groupon, caara nak beli pakej groupon, voucher murah groupon, makan kenny rogers roaster guna groupon,


Boleh pilih salah satu jenis hidangan Rock and Roll macam yang kat atas ni...  Chicken Meatball atau Chickens Cocktails with sauce BBQ (RM10.90). pilih salah satu!


voucher groupon, groupon, caara nak beli pakej groupon, voucher murah groupon, makan kenny rogers roaster guna groupon,

dapat gak 2 x Ice Cream


Tergoda tak korang ngan pakej makan-makan di Kenny Rogers Roaster yang di tawarkan Groupon ni? RM38.00 sahaja hokey untuk 2 orang. murah ler tu kan?

Jaa pun dah beli voucher ni pagi tadi. cuma masih tak tahu lagi bila nak pergi. haha. korang yang berminat nak beli jugak tu... jom gi beli cepat sebelum pakej ni tamat ya... 

Aku tukang share aje. jangan ko mintak aku belanja pulak. kekeke. agak-agak berjaya tak aku hasut korang supaya terjebak ngan Groupon nih...?? keh keh keh...!!


Food_468*60






Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

6 comments:

  1. Memg murah...mcm nk beli jugak la...jap gi sggah groupun

    ReplyDelete
  2. pebret gak nih.. mmg murah tu jaa.. kalo tak sorang mkn dh over rm25..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KKR mmg mahl sikit rege dia kan... tapi takper ler coz sedap... ayam pun besar... hee!!

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...