kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 March 2014

CPUV Nuffnang 2014 : Ke-3, 4 , 5





Website Nuffnang ni kan.... hari-hari aku buka... pat-puloh kali sehari pung aku sanggup bukak... saje nak tengok ada CPUV ke tak... nak gak tengok berapa earnings tu berganjak tetiap hari...

Biasa laa tu kan.. cuma entry jer tak sempat nak buat... (^_^)

Tiap kali buka.... then nampak ada CPUV baru memang senyum sensorang ler aku ngadap dia. hahaha. terasa syukur dengan rezeki yg Allah beri melalui blog nih..

Buat duit dengan blog menerusi iklan Nuffnang memang best kalau ada CPUV. nak harap kan iklan CPC uhhh memang lambat ler boley cash out.. hukhuk...

Tengkiu Nuffnang coz kasi CPUV yang bertingkek-tingkek kat blog jaakechik dot com nih. aku sayang ko bebanyak lah Nuffnang...(^_^)




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

11 comments:

  1. Hihi.sy pon sm.hri2 tgk nuff.skrg dh dpt 3 utk thn 2014...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa tetiap hari bukak sbb nk tgk jumlah trafik dan earning cpuv... hehe...

      Delete
  2. Besntnye kak. Mcm mn nk dpt cpuv ni. Liz xpnh dpt lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cpuv ni akan diberi oleh nuffnang liz... lelama blogging nanti akan dapat ler.. insyaAllah...

      Delete
  3. alhmdulilah..best kan nuffnang bln ni..bg bykkk BE :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuuu laaa... murah hati sungguh si nuffnang bulan ni... (^_^)

      Delete
  4. tahniah jaa
    sy ada dua tgh on going

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...