kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 March 2014

Dominos Pizza Cawangan Kota Bharu



domino's pizza, pizza dominos, pizza paling sedap di Domino's pizza, classified chicken dominos pizza, pizza duble decker, dominos kota bharu,


Dominos Pizza akhirnya ada cawangan di Kota Bharu... terima kasih dominos... hehehe... pasni boleh ler aku makan piza sedap ni alwez... pebret aku piza nim...

Dominos Pizza cawangan Kota Bharu ni di buka di Jalan Hamzah. berdekatan dengan kubur kristian. mengadap ngan bangunan KBMALL.

Sejak pandai makan Dominos Pizza ni kan, aku dah tak beli dah pizahat. haha. kacang lupakan kulit sungguh ler kan. ada yang baru, yang lama di lupakan.

Ko tahu jer la kan, pizahat tu kan roti dia tebal benor aih... pastu bila tapau wat balik rumah keras kejung dah roti tuh. tak sedap. kalau dine-in baru lah lembut.


domino's pizza, pizza dominos, pizza paling sedap di Domino's pizza, classified chicken dominos pizza, pizza duble decker, dominos kota bharu,


Ekceli... aku gi beli pizza ni dah lama.. masa minggu pertama pembukaan lagi... kalau tak silap masa hari ke-4 kot. 25/02/14 (refer resit kat atas) lama dah ni.. tapi hari ni baru nak citer..

Masa tu aku baru balik dari Kuliah PJJ. lepas abis kuliah aku nyopping dulu di Mydin. habis nyopping perut lapau tahap dewa.. tu yang singgah beli menda ni wat balik umah...

Masa aku sampai tu, ramai giler orang ok. meja sume penuh. yang berdiri tunggu meja ramai. yang tengah Q untuk order pon ramai.. aku masa tu pasrah dah... lama ke tak nak gak tunggu... 

Tapi servis dia tiptop. 20min jer dah siap. even customer ramai!


domino's pizza, pizza dominos, pizza paling sedap di Domino's pizza, classified chicken dominos pizza, pizza duble decker, dominos kota bharu,


Aku order combo A. 1 pizza saiz regular ngn 2 soft drink. set ni RM21.80. tapi disebabkan crust pizza aku pilih "Cheese Burst Double Decker" makanya aku kena add on RM5. makanya total included gov tax is RM29 lelebih gitu.

Untuk topping aku pilih Classified Chicken. gabungan yang sangat sedap ngan crust double decker cheese tu... so cheesy so  sedapppp!!! 

Ini kiranya kali ke-3 ler aku makan Dominos Pizza nim. pestaim masa di Melaka. Second time masa di Penang. Third time kali ke-3 di negeri sendiri dah...

Tapi kan.... selepas 3 hari dari hari yang aku beli pizza ni... aku gi beli sekali lagi tau... kali ni gi ngan member 3 orang. kami order pizza ala carte saiz regular 2 biji. 

Tanpa sempat snap gambar kitorang terussss jer ngappp panas-panas dalam kete... sap sap soi licin hoii... meletop-letop rasa lidah... punya la gelojoh makan... hahahhaa...

Tunggu next gaji ler pulak kami datang yer Dominos!!!




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

25 comments:

  1. suka sgt dominos dari pizza hut skng ni...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Jemput makan... eh! Silap. Jemput terliur...

      Delete
  3. Assalamualaikum. waduh waduhhh terliur sheila tahu takkk... tak sabar nak tgu weekend. nak makan dominos gak. hehe kuat pengaruh makanan ni ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm...

      Jom order sekarang yukk....

      Delete
    2. dah beritahu suami.. on hujung bulan kang. weee ~~~

      Delete
  4. cik nor tak try lagi jaa pizza dominos ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa dah 4 kali makan... sedakkkk.....!!!

      Delete
  5. Replies
    1. Esok is gaji... jom ke pizza kak soya... hee!

      Delete
  6. Wahhh berita baik ni..leh la cuba nanti...

    ReplyDelete
  7. besok baru nak pegi makan kat dominoss..nati nak update entri jugak :)

    ReplyDelete
  8. setakat dia bukk kt kb.. dh bape kali pergi tau.. im addicted. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa pon dah pergi 2 kali.... minggu ni rasa nk gi sekali lagi laaa.... jom muja...

      Delete
  9. Anak bunda ada dua kali beli Dominos Pizza ni...sebelum ni selalu beli Pizzahut...

    ReplyDelete
  10. Salam Jaa..
    sedapnye.. lama dah x mkn dominos ni..nyum3.. ^^
    ape? jaa nk blanje?.. hehe..boleh ajer.. ^^

    ReplyDelete
  11. X prnh rasa lagi piza dominos ni..

    ReplyDelete
  12. Dominos pizza memg sedap...roti lg lembut dr pizzahut...

    ReplyDelete
  13. mmg favret nih sbb roti dia crust.. crunch gitu..
    cer jaa try dia nya choc cake lava.. perghhhh!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...