kelab blogger ben ashaari, KBBA,

11 March 2014

Drop Soalan... Jaakechik Jawab...



Assalamualaikum


Hai semua pengunjung dan pembaca setia blog jaakechik dot com. apa khabar sihat kah anda?? pada silent readers aku ucapkan terima kasih coz membaca blog picisan aku nih...

Pada geng blogger pulak.. aku mintak maaf coz aku memang jarang giler blogwalking sekarang nih... soklan yang korang tanya di kotak komen pun kekadang tak menyempat aku nak balas...

Apapun jika korang ada apa sahaja soalan... meh sekarang aku buka ruang untuk korang bertanya apa saja soalan di entry khas ni... insyaAllah di aku akan jawab segalanya nanti..

Tanya je apa saja.. tapi soklan tu bior ler munasabah.. yang berkaitan ngan aku or berkaitan ngan entry aku.. jangan duk tanya pasal laki aku lak... heee!

Dan jangan ko tanya "Berapa kali aku makan sehari??? pukul berapa aku mandi tiap hari!!" hehehehehe... nih kira sesi ramas ramah mesra ler... 


Jangan lupa drop soalan di kotak komen ehhh...........!!!




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :


20 comments:

  1. pernah terfikir juga nak buat macam ni... tapi belum lagi...ahakss...nanti farah fikir yer jaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saje buka soalan coz skrg ni sooo busy nk reply komen....

      Delete
  2. Mana entry khas?

    *soalan la juga ni ...

    ReplyDelete
  3. ni nak tanyo..Jaa dah bekfess belum..btw good morning!!

    ReplyDelete
  4. haha, okeh . jadi bila hari pertama date akak dengan suami akak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarikh dah lupa... tapi yg pasti 2-3 hari sebelum raya haji pd awal tahun 2006... hikhik...

      Delete
  5. Replies
    1. Busy beserta mood kelaut.. hahaha....

      Delete
  6. Selain blog ni, ada blog lain lagi tak?hehe

    ReplyDelete
  7. sibuk yer jaa hehe :) biasalah shida pn sama ssh nk ambil msa BW skg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu cik shida. Sunggguh x ckup masa utk bw dan drop komen skrg... hanya mampu jadi silent readers jer di blog lain..

      Delete
  8. jaa, muja nak tnya, jaa sudi tak nak date ngan muja, ekekkee

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...