kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 March 2014

Kejutan di Rumah Pengasuh





Kejutan yang aku dapat dari rumah pengasuh fikri
adehhh!!!




Kemain syok lagi dia jilat aiskrim kon wehhh




Melelehhhh habis di seluruh tubuh / baju



Aiskrim, air idung dan ailio sedang bergaul sebati dgn jaya-nya...
hahahahaha.... anak saper la nih....? kekeke!!



22 comments:

  1. Replies
    1. kontest makan hingga comot... hehehe...

      Delete
  2. hehe!!!cian boy..dia baru belajar nak makan eskrem tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. si fikri ni sokmo makan lagu tu SB.. alwez tumpah... alwez meleleh...

      Delete
  3. Sedap tu sampai meleh-leleh ha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. air idong pon turut melelehhhh kah kah kah

      Delete
  4. amboi menikmatinya makan aiskrim yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. feelinggggg ----> wahhh syurganyaaaa

      Delete
  5. tiba tiba terbayang Ash esok kalau makan eskem cam ni ke gayanya...he he he...sila bersihkan yer mummy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... bebudak memang makan gini kot farah...
      eh... ke anak jaa jer comot macam nih? hak hak

      Delete
  6. alolololo... lama xdpt makan eskrem kot ni hehe
    tu mcm balas dendam jek :P

    ps: jaa, saya pakai shawl dgn inner neck. takreti pakai tanpa inner. tp kena tgk gak, kot kang bulat je muka hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari-hari makan aiskrim Kak Nad... pebret dia.. tetiap hari suh singgah masuk kedai runcit dekat rumah.. adoii laa...

      Delete
  7. hahaha.. nak marah ke nak gelak ni?

    ReplyDelete
  8. HAHAHA.. tk sabar nak ada sorang yang cenggini,, compom hangin,, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muja pon tak lama dah tu kannnn?? Hihihi... semoga ada jodoh mu dengan "dia" nanti... amin...

      Delete
  9. Assalamualaikum kak, wahh sedapnya makan aiskrim kon. hehehe ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm...

      Sedap hingga melelehhhh.... hee!

      Delete
  10. Ok..makan ais cream macam ni barulah puas hatinya..hahaha

    ReplyDelete
  11. haahaa.baru le ada feel kan fikri.
    baru betol betol menikmati eskerim

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...