kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 March 2014

Makan-Makan @ Food Court Giant Tambun





Lepas seronok-seronok main air... kitorang kuar for dinner.. hajat nak cari kedai Tomyam... tapi tak jumpa yang berdekatan tambun.. makanya kitorang masuk ke Giant jer..




dinner simple-simple kat Food Court Giant Tambun




3 beranak yang keletihan main air




nugget and fries for fikri.. RM6.90




nasi puteh, tomyam campur, telor dadar
1 set untuk aku... 1 set untuk my laki... RM8.00 1 set...
pastu order Milo Ais 3 gelas RM2.00 setiap satu




Makanan kat sini sangattt la tak sedappp
tapi redhaa sebab dah lapauuu tahap dewaaa.... huhuhu....




Aiskrim satu untuk anak... satu untuk bapak...
RM2.00 seketui kalo tak silap aku...lupa ler sebab dah lama perammm...
total malam tu lebih kurang RM30.00++




Nyumm... nyummm sedapppp.... lepas makan kitorang balik semula ke Hotel... mandi bersihkan diri... solat dan berehat refill energy..... coz pukul 8 malam kitorang nak masuk semula ke themepark tambun untuk main air panas di Hot Spring and Spa...  so jom kita balik rehattt dulu....


Bersambungggg.............




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

7 comments:

  1. cmane lak leh xjmpa kdai tomyam ni..hehe.btol2 kat trafic light nk msuk giant tu ada 1,atas sikit dr petronas kalo menghala ke tambun ada 1.dlm foodcourt giant mmg xsdap.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maybe kami terlampau nak cepat kot.. terua tak jumpa kedai tomyam.. huhu... btw tq forinfo dear...

      Delete
  2. mana mana food court sama ja jaa.boleh lepas tekak kan.

    ReplyDelete
  3. skrg dh byk kdai mkn kat tambun. cafe pn byk dh buka.. foodcort giant. yg best biase kdai nasi ayam. dgn kdai meehotolate..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...