kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 March 2014

Menu Baru KFC : Burger Zinger Reloaded





Pantang ada menu baru dari KFC... mesti laki aku tergedik-gedik naik menerai... ohoiii... KFC Zinger Reloaded.. memang menggoda sungguh iklan mu di kaca tv...


 


Makanya marilah kita ngetest menu baru ni 3 beranak di KFC Stadium Muhammad IV di Kota Bharu... combo set tanpa ayam is RM9.95 tapi combo dgn 1 ketui ayam is RM11.85...




Roti 4 segi ni (oblong bun) sangat lembut... pastu ada gak 2 ketui gegelung bawang yang sangat rangupppp... krup krap krup krap bila makan.... 


 


Tapi bagi aku yang tak suka pada bawang besar nih.. aku buang.. hahaha.. coz busuk... so bagi kat laki aku jer.. dia cakap sedappp onion ring tuh!!!




my laki yang hantuuuuu kehepsi forever




Zinger Reloaded : "Ada Gaya.. Ada Zing!!"




Korang dah cuba menu baru ni??? jom la weii ke KFC berdekatan... tak mahal mana pon... total bil hari tu untuk 2 set combo Zinger Reloaded (with 1 ketul ayam) bersama 1 gelas tambahan milo ais is RM29.05 sahaja!!


Anyway tengkiu for reading guyss..............




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

34 comments:

  1. Wah.. Sedap je gayanya... Nmpk mcm besar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besar gak laa... kenyang serta merta. Hak hak.

      Delete
  2. Replies
    1. Erkk... sila ke kfc berdekatan anda yer.. muahaha...

      Delete
  3. Sy pun peminat kfc..nak nak burger zinger...memg teringin nak try...kwn gitau suami die ckp xbest tp bg sy yg oeminat zinger xpeduli tuh semua slgi x try sndri kam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hubby jaa ni mmg hantuu kehepsi... takboleh tak pergi jika ada menu baru...

      Delete
  4. Haih, sedapnya bila tengah lapar

    ReplyDelete
  5. boleh jadi duta kfc dah ni.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duta sekadar hanya di blog boleh ler...

      Delete
  6. Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Kalau tak menyusahkan jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  7. Assalam,

    menggoda betul , bunda belum pernah cuba lagi yang baru ni...

    salam ziarah dari bunda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... jom cepat ke kehepsi bonda sebelum promosi ni habisss.

      Delete
  8. Menu yang nie pun sedap... cuma sayur tu tak macam dalam iklan....patutnya letak la daun salad nie letak kobis jee... ehhehehehe...tapi memang kenyang la kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo tengok iklan memana produk mmg nampak best jer kan... hihihi... tapi dia mmg dah letak salad tu.. tp jenis salad bulat yg tak berapa nak hijau... yg jenis hijau tu nama dia salad daun....

      Delete
  9. Suka KFC gak.. Lagi2 yang masih panas..

    Kecur dah air liur tengok ayam goreng tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat terliur yer sis.. hak hak..

      Delete
  10. trima kasih ye jwb soalan saya.. :)thanks bagitau..sy dok x bt apa lps grad diploma..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dear... nanti kalau ada soklan just ajukan ok....

      Delete
  11. ewahh hehee ramai plak review pasal burger ni..teruja shida nk try hahaaa ^_^

    ReplyDelete
  12. saya pun peminat zinger burger... pasni nak try plak la zing burger.. cam menarik jer..

    ReplyDelete
  13. jaa,, dok kb je ke? bila nak date ni,, kt kepci pun hokay gak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa duk di Pengkalan Kubor... boleh jer nak ngedate muja... nanti kita settings tarikh dan masa yg cun dulu yekk....

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...