kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 March 2014

Shopping Baju di Pantai Timur Kota Bharu






Luangkan masa with my little family.. jenjalan ke Hypermarket Pantai Timur di bandar kota bharu for shopping a little bit barangan for my en.suami...


 


Carik baju, seluar, tali pinggang and etc etc



Aku sempat layan fikri naik mende ni dulu




Syurganya boleh main tepon mamaaaaaa kannn??
(waktu ni henpon aku tak rosak lagi)




Note 3 aku dah jadik rete dia dah sekarang tauuuu!!
semua game dia pandai bukak.. sume video dia cari sendiri....




en.suami masa ni sibuk duk memilih lagi




Marahh bila si bini asyik suh control hensem pandang kamera... 
hahahaa...




Dah siap bayar apa yang berkenan... terus berdesuppp balik umah... before tuuu sempat beli aiskrim kat fikri yang mengamuk sakan nak kan menan.... nasib baik takde adegan guling-gulinggg... kalau tak haruuuuu beb!




So aku umpan fikri ngan aiskrim ni... terus dia diam... mudahnya ko dik... kekeke... tapi lepas makan tuuu... muka dia ya hampunnnnn habissss comot wehh... meleleh-lelehhh di baju dan seluar... masuk lam kete siap duk sesentuh aku, sentuh cermin kete lagi... aduyaiii tensen mak time tu naakkk!!!! saborrr je lahhh!!!



:: Next month besday my laki? apa hadiah aku patut bagi ya?? 
:: Any suggestion?? bajet aku bawah RM200 je... hek hek hek...





Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :


6 comments:

  1. apa apa yg boleh diguna pakai.
    wallet ke.. hari hari buka nak amik duit tu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus gak tu sue.. tapi si besday boy request kasut kulit ler pulok.... hukhuk...

      Delete
  2. Haha..budak2 zaman sekarang memang macam ni kot..lebh pandai dah..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Dah jadik tepon dia dah skrg ni...

      Delete
  3. Teringin.nak shopping di KB.. Bju bjan murah kn kt sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg murah kalau kat wakaf che yeh atau rantau panjang... heee!!

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...