kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 April 2014

Biskut Oat Twinfish - Memang Sedap





Sejak dua menjak ni jaa tengok ramai betul yang duk canang cerita pasal kesedapan Biskut Oat ni. Antara blogger yang memuji ialah Ben Ashaari dan Cikji. Yang lain pun ada gak. Tapi jaa lupa lak link mereka.

Jaa bukak pula facebook ada gak yang duk tayang Gambar Biskut Oat Twinfish ni. Malah ada gak yang jadi pengedar. Sedapp sangat ke Biskut Oat ni???




Walawehhh memang sedapppp hokey... rasa tak puas makan seketul. Nak repeat lagi 2-3 ketul. Hihihi. Patut ler ramai memuji pon. Memang sedapppp sungguh rupanya...!!

Harga Biskut Oat Choco ni jaa tak tahu berapa. Sebab yang ini jaa tak beli. Kakak jaa yang beli. Dia letak di rumah mak jaa. Dengar kata ada yang beli ngan harga Rm12 sepeket. Dan ada juga yg beli ngan harga yg jauh lebih murah iaitu antara RM7-8 hingget. Betul ke tidak wallahualam.




Mak jaa cakap... kalau nak dapat harga murah kena beli dekat Mydin. Kalau beli dekat orang orang lain (org tengah) memang mahal. Sebab Biskut Oat ni makin pemessss meletops so ramai yg amik kesempatan jual dgn harga mahal..

Okey... aku pun nak gi Mydin gak nanti..  nak gi borong 3 paket kalau betul boleh dapat harga murah di Mydin. Korang pulak macam mana...? Penah try biskut oat ni? Jom la cuba weh... sedappp betul bagi tekak aku. Rangup dan enak... terasa macam makan biskut nestum!!!



Update : Aku dah tahu kat mana nak beli Biskut Oat Yang Murah weiii.... kat kedai runcit biasa berdekatan office aku jer (Pengkalan Kubor Kelantan)... dia jual RM8.50 jer sebungkus... tak caye? boleh refer ENTRY INI. ini bermakna memang betoi harga sebenar Biskut Oat ni murahhhh aje... geng peniaga online aje yang sengaja kaut untung lebihhhhh.... huhu.... 



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

36 comments:

  1. Replies
    1. meh ler try anum... biskut ni sedap!!

      Delete
  2. yeay..
    shark mmg dh rasa nie
    mmg sodap..
    kt kuantan harga RM10.
    pasaraya cowboy.
    kt Mydin xtahu berapa hrga

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah ramai yg beli biskut oat ni ngn harga yg berlainan... susah betul nak carik yg betul2 murah.... biasanya org jual sekitar RM10-14 hingget...

      Delete
  3. sdap..cik nor dah ketagih mkn biskut nie..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa pon samo laa... ni pon masih teringat-ingat lagi ni...

      Delete
  4. tengah mencari di mana ada jual.. syeeda dah try memang sedap =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat FB dan IG ramai yg duk meniaga benda ni... tapi kebanyakan harga sekitar RM12 ke atas... harga not include postage lagi tu... ermm pengsan!

      Delete
  5. cekelat ni da menular d opis ni tp x kena lak dgn tekak saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tekak kak lia sama laa ngan tekak en.suami jaa.. dia cakap x sedap... jaa ngn adik beradik jaa pulak sepakat kata sedap... dia langsung tak suka...

      Delete
  6. kat mydin erkk.nk crik la jugak.hihi
    pestime tgk kat ig nina hari tu... dia makan msa dlm pantang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak jaa yg ckp mydin ada jual mende ni ngn harga murah...

      Delete
  7. LEPAS NI NK GI BORONG KT MYDIN LAH GITU GAK, SEDAKKK KAE? HIHI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memey sedakkk sungguh cikji... makey sekeping duo tak jadi apo... 5 keping bru sero puas hati... hihihi...

      Delete
  8. hi OKje..mlm tadi baru SB kunyah dan telan biskut ni.mmg betul2 sedap lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biskut oat ni rangup... paket2 kecik tu memudahkan lagi kita mkn...

      Delete
  9. URMM..ADA jugak dengar dengar..memang femes biskut ni.nak jugak try tp xtaw nak cari kat mana..mydin ada ek??k xpe t g cari sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak jaa ckp di mydin mall kelantan ni mmg ada... tp kat mydin negeri lain tak tahu ler plak ade ke takde.

      Delete
  10. i like.. yeke murah kat mydin.. cikna beli thru instagram RM14 sepeket.. huhu..

    nak gi mydin gak lah.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM14 hingget? Wuuuuu mahalnya chicna..

      Delete
  11. Sorry menyampuk..kat smua mydin ada jual ke? Sy beli kat kwn opis..dia jual rm12

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun x pasti. Tapi mak saya kata ada. Kat sini kalau kedai runcit biasa kebanyakkan nya jual RM8.50

      Delete
  12. Salam. Boleh saya tahu jual dekat mydin mana? Sebab haritu dah carik dekat mydin melaka takda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm. saya tak pasti pulak kat mydin mana ada jual menda ni. ikut kata mak saya di Mydin Kubang Kerian Kelantan ada. mydin lain saya tak tahu. soryy.

      Delete
  13. dkat psar mlm tumpat setiapn hari rabu pun ada jual..rega tak tnya la plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya beli di pengkalan kubor RM8.50 je sepaket. yeay dah jumpa yang murah!

      Delete
  14. oat snack ni makin lama makin famous. harga pun semakin naik oleh pemborong sbb lonjakan permintaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. naik mencanakkkk harganya disebabkan permintaan yang tinggi...

      Delete
  15. Kat Kelantan je kot ada murah..cni KL or Selangor x taulah dpt ke rege bwh RM10.. Kena gi Chow Kit kot...ada yg kata murah kat sana...tp bila fikir2 semata2 nak murah sampai nak gi jauh2...sama gak if beli on9 je..jimat masa n tenaga n duit kos lain2nya...hehe.. Apapun...ikut hak masing2...

    ReplyDelete
  16. Salam.sdp sgt ka? Try borong.. hantar p sabah boleh.. hihi..sini rasanya dlm belas2 ringgit tu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...