kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 April 2014

Nak Beli Produk Shaklee Murah Tak??


Produk Kesihatan Shaklee | Pernah dengar pasal supplement Shaklee? pernah beli? pernah makan? okay hari ni jaa nak share pasal Produk Shaklee. firstly, jaa nak beritahu korang, jaa bukan menjual produk ini ye. jaa hanya nak share ngan korang Kat Mana Nak Beli Produk Shaklee Dengan Harga Murah.

Produk Shaklee ni bagus, sebab selamat dimakan dan semestinya produk ni HALAL yer! selain tu, Shaklee ni juga mengeluarkan banyak produk bagi membantu kita mengatasi pelbagai masalah dengan adanya set slimming, set penyusuan, set resdung, set kecantikan, set kesuburan dan pelbagai lagi laaaa..... tak semestinya beli 1 set. beli sesatu pun boleh!


produk shaklee, shaklee murah, shaklee, harga b-complex shaklee, harga vitamin c shaklee, beli produk shaklee dengan murah, review,


Jaa nak promote pasal Produk Shaklee ni sebab jaa sendiri pun makan supplement Shaklee ni. antara yang jaa guna ialah B-Complex with Acid Folid dan Vitamin C Shaklee. Jaa beli sebab kunun nak sihat dan cantik!!! (^_^) Produk Shaklee ni jaa beli dengan harga yang murah jer. murah dari harga pasaran. Jaa beli dengan sahabat jaa (Harnani) :


Harnani Yaacob :  https://www.facebook.com/harnani.yaacob
Fanpages beliau :  https://www.facebook.com/Lamansihat
Call/Sms/Whatsapp : 0148004196 (ID : 934707)


produk shaklee, shaklee murah, shaklee, harga b-complex shaklee, harga vitamin c shaklee, beli produk shaklee dengan murah, review,


Kelebihan Vitamin C Shaklee | 1 tablet Vitamin C Shaklee 500mg membekalkan kita vitamin c seperti memakan 7 biji limau sunkist. selain itu vitamin c ini dapat membantu pembentukkan kolagen, mencerah dan mencantikkan kulit maka, tak hairan lah artis kita pun sanggup cucuk vitamin C, semata-mata untuk cantik! ini bermakna khasiat vitamin C memang molek!

Kelebihan B-Complex Shaklee | Untuk kekal sihat dan bertenaga, tambah selera makan (untuk yang nak tambah berat badan macam aku), membantu mengekalkan tisu otak yang sihat, saraf, kulit, mata, rambut, hati dan mulut, serta otot di dalam saluran usus gastro. selain itu, B-Complex juga diperlukan untuk pembentukkan darah dan dapat mencegah anemia.



Vitamin C ni bukan setakat makannnn jer, buat masker pun bolehhh...

 produk shaklee, shaklee murah, shaklee, harga b-complex shaklee, harga vitamin c shaklee, beli produk shaklee dengan murah, review,


Bicara mengenai Produk Shaklee ni kan, ramai yang duk kata produk ni mahal... namun, bagi jaa tidakkkkk!!! kita hanya akan rasa mahal apabila kita beli produk tu dengan banyakkk (1 set). sebab.... masa tu duit akan keluar secara sekaligus dan kita akan rasa sayangggg nak keluarkan duit tersebut... 

Jaa sendiri pun... jaa tak beli produk ni sekaligus... jaa beli satu demi satu... dan insyaAllah bulan depan jaa nak beli lagi Produk Shaklee ni. untuk next month jaa nak beli Vitamin E Shaklee pulak... dah siap bincang dengan ofismate (ana) nak share produk tu ngan dia. kiranya 1 botol bahagi dua orang... hehehe... 

Ko bayangkan lah... Vitamin E tu RM seratus lebih...!! ya, memang terasa mahal... tapi ada banyakkkkk tablet kat dalam tu yer... 120 biji... kiranya tahan untuk 4 bulan!! oleh kerana sayang nak keluarkan duit sekaligus, itu yang jaa share ngan ofismate tuuuu.... bayar separuh harga setiap orang.. dan memasing akan dapat separuh gak isi dalam tu... weee!
.

produk shaklee, shaklee murah, shaklee, harga b-complex shaklee, harga vitamin c shaklee, beli produk shaklee dengan murah, review,


Sama juga dengan Vitamin C Shaklee ni... even harga dia agak mahal iaitu RM90 (harga biasa) tapi produk tu still murah okey... sebab isi dalam nya adalah sebanyak 180 biji... maknanya, produk ni boleh tahan selama 6 bulan (jika makan 1biji sehari). so anda hanya berbelanja RM15 sebulan untuk Vitamin C ni... dan Produk Shaklee ni bagi jaa lebih murah berbanding Vitamin C @ E Brand Blackmores (jaa dah survey di farmasi, Watson dan Guardian) tapi kalau beli dengan Harnani for sure akan dapat lebih murah berbanding harga biasa!




Ofismate jaa pun beli Produk Shaklee ni yer... ana amik set slimming... AlfalfaComplex, Lecithin dan Herbalax. tapi masa kat gambar tu gambar takde Herba lax coz ana tertinggal dekat rumah. Ana pun beli dengan Harnani Yaacob ni jugak. yang tengah tu pulak VCO - Minyak Kelapa Dara.

Sesapa yg nak beli Produk Shaklee ni, jaa sangattttt rekemen korang beli dengan Harnani Yaacob ni... pengalaman kitorang beli dgn dia memang best... kami boleh dapat harga yang murah dari harga pasaran... dannnn satu lagi, FYI produk shaklee ni pun boleh buat duit bagi sesapa yg minat berbisnes... apapun untuk maklumat lanjut sila hubungi Harnani ye.. nanti dia akan guide anda!



Nak Beli SHAKLEE? PM Harnani Sekarang!!


Blog Laman Sihat : http://harnanidini.blogspot.com
Call / Sms / Whatsapp : 0148004196 (ID : 934707)



p/s : nak dapat harga yg murah...jangan lupa mention korang dari blog jaakechik!!


5 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...