kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 April 2014

Pesta Buku Terbesar Kelantan 2014



Pesta buku Terbesar di Kelantan 2014  sedang berlangsung di Dewan Jubli Perak selama 7 hari bermula hari ini (23 - 29 April 2014). Pesta buku ini dianjurkan oleh Syarikat Muda Osman (SMO). Pesta buku terbesar ini merupakan salah satu acara tahunan di kota bharu kelantan.


pesta buku 2014, pesta buku di kelantan, pesta buku di kota bharu, pesta buku kelantan, pesta buku SMO, Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M),

*klik untuk besarkan gambar ini*


Terdapat pelbagai aktiviti lain yg di aturkan bagi memeriahkan lagi pesta buku ini. Kehadiran maskot upin ipin, novelis terkenal, cabutan bertuah dan sebagainya. Pesta Buku 2013 tahun lepas jaa dah pergi... saje bawak fikri jumpa maskot upin-ipin. entry itu ada KAT SINI. untuk tahun ini insyaAllah jaa akan pergi gak nanti...


pesta buku 2014, pesta buku di kelantan, pesta buku di kota bharu, pesta buku kelantan, pesta buku SMO, Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M),


Di Pesta buku Terbesar di Kelantan 2014 ini anda juga boleh berbelanja dengan menggunakan Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M). Jadi buat semua penduduk di sekitar Kota Bharu jangan lepaskan peluang anda. dapatkan pelbagai buku rujukan, bahan ilmiah dan sebagainya di sana pada harga yang jauh lebih murah. Jumpa disana ya....!!



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

12 comments:

  1. bestnya kalau dapat pergi,dahla dapat harga murah. kat besut ni bila nak ada pesta buku cam ni,uhuk uhuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai la berjalan ke pesta buku kota bharu ni.. tak jauh mana pun ngan besut... heee! semoga satu hari nanti pesta buku ini akan dibuat di besut gak nanti... amin...

      Delete
  2. Replies
    1. mmg best ke pesta buku anjuran SMO ni... nak lagi kalau ada member kad SMO lagi jimat berganda... boleh dpt diskaun 10-20 percent!

      Delete
  3. wahhhhhh suka batol kalau ada pesta buku... tp kena bawak duit ngam2, nnt mcm2 terbeli he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'aa betul tu... mai ke pesta buku mmg boleh buatkan kita over bajet... itu nak, ini nak... sudahnya boleh habis beratusss... hehehe...

      Delete
  4. Assalamualaikum.... Kalau nasuha dapt pergi ke pesta buku mmg rambang mata..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm... jadik rambang mata sebab sume buku ada diskaun hebat... novel pun murahhhh....

      Delete
  5. macam nak gi tp baucer buku dah tinggal sikit.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. BB1M jaa pun dah lamo licinnnnn chicna... kih3

      Delete
  6. Ras mcm nk pg.Dr pkul bp samp pkul bp ni ye?

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...