kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 April 2014

The Coklat Blog - Jual Coklat Sedap dan Cantik


Assalamualaikum


Jom berikan Coklat Comel dan Sedap sebagai hadiah birthday atau pemberian istimewa for someone special di hati anda!! Coklat Oreo Sedap yang dijual oleh The Coklat Blog ini memang sangat puas hati bagi jaa yang sudah 3 kali membeli dari blogger tersebut (Cikna). memang berbaloi coz harga dan kualiti yg ditawarkan sangat terbaikkk!!


coklat homemade, coklat sedap, blog jual coklat, coklat cikna, coklat sedap dan comel, coklat oreo sedap,


First time beli... jaa jadikan hadiah untuk ayah jaa sempena Hari Bapa. sangat comel hokey... rasa sayanggg nak makan coklat yang ada muka Super Mario tu... hehehe... 

Harga coklat ni bergantung pada kuantiti & jenis coklat yang kita mahu... ada banyak contoh coklat yang telah dibuat oleh blogger tersebut. anda boleh tengok disini : Sample Coklat Oleh Chicna.

Dah banyak order yang telah di ambil.... ramai jugak geng blogger yang order dengan beliau. rata-rata memberikan feedback yang positif... uolls boleh baca di sana nanti yer...


coklat homemade, coklat sedap, blog jual coklat, coklat cikna, coklat sedap dan comel, coklat oreo sedap,


Kali kedua pula... jaa beli coklat ni sebagai ganti Kek Anniversary jaa dan en.suami. jaa pilih coklat.... sebab coklat kan lambang kasih sayang..?? Asyik beli ferrero rocher jer.... sesekali beli coklat macam ni.... ohsemm juga...

Coklat yang bulat-bulat tu ada Biskut Oreo didalamnya.... yang kekecik tu pulak ada memacam filling yang uolls boleh pilih contohnya kacang almond, marshmallow or etc etc... 

Nak order senang jer.... bagitau jer bajet kita RM berapa.... pastu Cikna akan deko-kan mengikut bajet yg kita mahu... kalau nak yang harga RM30 @ RM50 cakap je yg korang nak sebanyak itu... tapi jangan ko demand lelebih pulak nak jenis coklat, design dan filling nya apa... serahkan pada Cikna nanti dia akan buatkan...


coklat homemade, coklat sedap, blog jual coklat, coklat cikna, coklat sedap dan comel, coklat oreo sedap,


Kali ke-3 pulak jaa order untuk coklat ni untuk di hadiahkan pada officemate jaa yang bertunang pada 27 Mac 2014 lepas. coklat ni kawan jaa letak di atas par sebagai hantaran untuk pihak lelaki...

Coklat Sedap dan Comel ni sesuai di jadikan gift utk yang tersayanggg... coklat tersebut juga telah di bungkus sesiap dalam kotak yang cantik... siap ada ribbon hokey... perfect!!

Makanya, kita takyah pening camana nak bungkus or balut... coklat itu dah siap tersusun di dalam kotak yang cantik.... so uolls... bila tarikh birthday pasangan korang? jom hadiahkan mereka dengan Coklat Sedap dan Comel ni.... tekan link dibawah untuk order yer!!


Fanpages Facebook : https://www.facebook.com/cikna.chocolate
Blog : http://thecoklatblog.blogspot.com/search/label/coklat
Whatsapp : 011-16127210 (Cikna Coklat)



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

5 comments:

  1. Macam menarik jugak ni... boleh try... selalu birthday/anniversary beli kek jer... tapi tak makan pun...

    ReplyDelete
  2. comelnya menarik pula tu
    sssedapnya...

    ReplyDelete
  3. wahhh.. terharu i.. hihi..

    thanks jaa sebab selalu jd pelanggan yg supportive.. lep u more! :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...